До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Із чим поєднувати об’ємний светр цієї осені

Осінь нарешті вступила у свої права й домашній плед автоматично став найкращим другом. Але межі квартири все-таки потрібно іноді залишати, а отже час шукати альтернативу цьому теплому кокону. На допомогу тут прийде об’ємний светр, здатний не тільки виконувати свою пряму функцію — зігрівати, а й поліпшувати нам настрій. Нерідко в дівчат постає питання, як його краще стилізувати — відповідаємо на нього в цьому матеріалі.

Два кольори

Светр легко зробити головним акцентом в образі, якщо всі інші його елементи будуть монохромними. До того ж необов’язково вибирати яскраву модель, а можна придивитися до стилістичного рішення німецької моделі Каролін Даур, яка сірий подовжений светр поєднала з комплектом молочного відтінку. Зробити образ цікавішим їй допомогли деталі — висока горловина й подовжені рукави. Гід найкращими светрами осені читайте тут.

Реклама
С чем сочетать объемный свитер
Затишна жіночність

Хто сказав, що в об’ємному светрі неможливо мати жіночний вигляд? Інфлюенсерка Леоні Ганне засвідчує зворотне, поєднуючи вільний светр з грайливою спідницею з воланами. Таємниця цього образу — дотримання пропорцій. Ганне вибрала спідницю, яка підкреслює талію, і заправила туди светр. Високі чоботи-труби допомогли візуально витягнути образ.

С чем сочетать объемный свитер
Багатошаровість

Нам більше не потрібно вибирати — спідниця чи штани. Цієї осені стритстайл-зірки демонструють, що їхнє поєднання в одному образі має абсолютно доречний вигляд у реальному житті. А прекрасним доповненням до цього дуету якраз і стане лаконічний светр вільного крою.

С чем сочетать объемный свитер
Все зв’язано

Без трикотажу складно уявити осінньо-зимовий сезон, але хто сказав, що він підходить тільки для светрів і топів. Не менш ефектний вигляд мають і трикотажні спідниці, особливо коли вони повністю поєднуються з верхом. Такий образ має підкреслено елегантний вигляд, але водночас зберігається таке важливе відчуття комфорту.

С чем сочетать объемный свитер
Сукня-светр

Якщо погодні умови дають змогу, то свій улюблений розтягнений светр легко перетворити на сукню, додавши до неї під низ шорти або зробивши акцент на талії за допомогою шкіряного ременя. Також для цього трюку згодиться об’ємний кардиган, який матиме особливо виграшний вигляд разом із черевиками на грубій підошві або високими чобітьми.

С чем сочетать объемный свитер

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.