До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: із чим поєднувати чорні колготки цієї осені

Щороку чорні колготки стають головним стилістичним спільником всіх модниць, завдяки якому носити улюблені мінісукні й спідниці можна навіть у найхолоднішу погоду. В осінньо-зимових колекціях 2020/2021 колготки знайшли втілення в шоу всіх модних домів: ми бачили їх у Chanel у чорно-білому кольорі — класичні й декоровані кристалами; у Fendi — з вишивкою й принтами; і в найяскравіших відтінках у Gucci й Balenciaga. Хоч streetstyle-звіти й показали, що найчастіше модниці роблять ставку на образи без колготок, модні інфлюенсери на своєму прикладі засвідчують зворотне — поєднання актуальних фактур і форм, елегантності й здорового глузду цілком можливе. Vogue.ua зібрав найкращі виходи streetstyle-активісток під час минулих Тижнів моди, які надихнуть купити кілька колготок цього сезону.

Black total look

Каміль Шар’єр ясно дає зрозуміти, що іноді не потрібно ускладнювати завдання, і саме в цій простоті й полягає вся принадність. Модниця радить зробити ставку на монохромний образ чорного кольору — вона вибрала трендові чорні колготки Chanel з логотипом, які Дім представив в осінньо-зимовій колекції 2020/2021, у парі з чорними балетками та стьобаною сумкою.

Реклама
Правильні аксесуари

Зробити ставку на щільніші чорні колготки легко, якщо підібрати відповідні аксесуари. Ви можете прикрасити образ, що складається з базових предметів одягу, як-от замшева спідниця й кардиган, використовуючи несподівані аксесуари та прикраси — наприклад, шовковий шарф як ремінь і сумку срібного кольору.

Бежевий із чорним

Цього сезону палітра nude особливо популярна. Але можна пограти з відтінками, вибравши в пару до бежевого тренча й грубих черевиків чорні колготки. Сумка кольору слонової кістки — ідеальний аксесуар, який обіцяє не залишитися непоміченим.

Із жакетом і шортами

Костюми — ще один популярний комплект сезону. З мініспідницею, строгими штанами або шортами — все це не тільки літні варіанти. Рекомендуємо доповнювати образ щільними чорними колготками, однотонною водолазкою й високими чобітьми або улюбленими черевиками на масивній підошві.

Стиль препі

Тим, хто любить ностальгувати, модниці радять звернути увагу на елементи шкільного стилю. Цієї осені в моду повернулися поєднання лоферів з білими шкарпетками, складчастих спідниць з туфлями в стилі Мері Джейн. Тиждень моди в Парижі також засвідчує: картата спідниця, светр-поло, шкіряний піджак і щільні чорні колготки — найкращий осінній образ.

З білим

Одне з вічних табу, коли йдеться про одяг: якщо чорне й біле разом працюють ідеально, чому цього не скажеш про поєднання чорних колготок з білою сукнею? Це ще один міф, який стрімко спростовує вулична мода. Лулу де Сезон вибрала чорні колготки з кристалами, які вона лаконічно доповнила білою сукнею і двоколірними балетками. Джинсова куртка слугувала прекрасним контрапунктом, який на зиму можна замінити, наприклад, пальтом верблюжого кольору.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.