До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рожева сукня – найстильніший вибір цього літа

Рожевий – найромантичніший колір, який у всьому різноманітті своїх відтінків став головним трендом поточного сезону. Погода вже тішить теплими днями, а отже найстильнішим рішенням для спекотного літа точно стане сукня рожевого кольору. Vogue.ua зібрав найкращі з них у колекціях весна-літо 2022.

Proenza Schouler
Lake Studio

Особливу цікавість цього сезону для дизайнерів становили сукні довжини максі. Шовк і струмливий атлас уже не вперше стають зірками весняно-літніх колекцій, та цього разу всі вони забарвилися в рожевий. Для прохолодних вечорів ідеально пасуватимуть сукні з довгими рукавами. Знайти такі можна в Proenza Schouler та в українського бренду Lake Studio. Дизайнери рекомендують поєднувати їх зі взуттям базового кольору й ледь помітними прикрасами, адже головний фокус образу – саме на сукні.

Реклама
JW Anderson
Emilia Wickstead

Ще одна помітна тенденція сезону – сукні на тонких бретельках. Такі романтичні моделі довжини міді – хороший вибір як для щоденного гардероба, так і для особливої нагоди. Найстильнішими образами стануть ті, що поєднують у собі відразу кілька яскравих відтінків. Натхненням слугуватиме колекція JW Anderson, у якій дизайнер уміло зміксував рожевий із зеленим. Не варто забувати й про pink total look, який уже давно вподобали найсміливіші модниці.

Blumarine

Окрім насиченого рожевого, цього літа варто звернути увагу й на пудровий відтінок. Колекції Blumerine та Akris підтверджують: він має не менш ефектний вигляд і дещо простіший у римуванні. До сукні такого кольору можна дібрати аксесуари в тон або зупинити вибір на коричневих і нюдових відтінках.

Akris

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.