До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найстильніші шовкові сукні в колекціях весна-літо 2022

Невагомі шовкові сукні – справжній гіт весняно-літнього сезону. Вони універсальні, адже для їхньої стилізації не потрібно багато додаткових речей: шовкова сукня завжди буде в центрі уваги. Від моделей яскравих відтінків до спокійних та розслаблених нюдових варіантів – vogue.ua зібрав найстильніші шовкові сукні в колекціях весна-літо 2022.

Chloe
Prabal Gurung

Домінантними в колекціях весна-літо 2022 залишаються яскраві кольори. Вони знайшли своє відбиття і в шовкових сукнях. Так, Prabal Gurung зробили ставку на блискучий рожевий, а Chloe – на свіжий помаранчевий. Halpern поєднали ці два сміливі кольори та презентували максісукню зі струмливого шовку. Victoria Beckham також узяли за основу бадьорий помаранчевий, проте зміксували його з базовим білим. Така модель ідеально пасуватиме для літніх вечорів.

Реклама
Halpern
Victoria Beckham

Стилізація, що мала найвиразніший вияв минулого літа, усе ще продовжує свою переможну ходу в колекціях поточного сезону. Тенденція на багатошаровість і далі завойовує модний світ. Її логічним, хоч і не зовсім очевидним продовженням стало незвичне поєднання в одному образі сукні й штанів. Цього літа змішувати шовкові елементи гардеробу закликають Jil Sander та Rodarte. Обидва бренди зробили вибір у бік базових відтінків. Така комбінація нікого не залишить байдужим.

Jil Sander
Rodarte

Українські бренди також не залишились осторонь від цієї чуттєвої тенденції. Мінімалістичні шовкові сукні варто шукати в колекціях Lake Studio i Elena Reva. Дизайнери рекомендують носити їх з аксесуарами в тон або міксувати з базовими кольорами.

Elena Reva
Lake Studio

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.