До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пластикове взуття – гарячий тренд цього літа

Прозорі плащі, пластикові чохли для сумок і ремені з PVC-матеріалу — дизайнери не зупиняються на досягнутому і продовжують розвивати футуристичну історію: у сезоні весна-літо 2019 "невидимий тренд" втілився у пластиковому взутті. Дизайнери пропонують як повністю прозорі моделі, так і декоровані пластиком у комбінаціях з іншими матеріалами і фактурами.

Chanel весна-літо 2019

Пластикове взуття не найбільш екологічний матеріал, проте дизайнери продовжують масово використовувати його у своїх колекціях і демонструвати нові варіації на тему футуризму. У Дріса ван Нотена можна побачити витончені босоніжки з прозорими перетинками, завдяки яким нога виглядатиме довшою. Chanel пропонують вирушити до моря в капцях класичної кольорової палітри з PVC-матеріалу. Для вечірнього виходу варто обрати пластикові космічні слінгбеки Giorgio Armani. А для дівчат, які цінують комфорт у літній сезон і не готові до настільки виразних експериментів, Олів'є Рустен створив практичні замшеві босоніжки з пластиковими геометричними підборами.

Реклама
Dries van Noten весна-літо 2019
Balmain весна-літо 2019
Giorgio Armani весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав 20 пар взуття з пластику, яке стане у пригоді цього літа.

<b>pvc</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.