До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 головних взуттєвих трендів цього літа

Уже через кілька днів усі святкуватимуть перший день літа, а потім почнеться пора довгоочікуваних відпусток. Щоб бути озброєною в жаркий період, потрібно запастися модним літнім взуттям. Vogue.ua зібрав 10 головних взуттєвих трендів сезону весна-літо 2019 – від мюлів до сандалій у грецькому стилі.

Chanel весна-літо 2019
Мюлі

Елегантні гостроносі мюлі, відомі своєю функціональністю, очолюють список бажань модниць у новому сезоні. Вони складуть гідну пару брючному костюму на діловій зустрічі, вечірньому вбранню на світській вечірці і літньому повсякденному образу.

Реклама
Michael Kors весна-літо 2019
Blumarine весна-літо 2019

<b>мюли 1</b>

Плетені сандалії

Дизайнери в новому сезоні одноголосно зробили ставку на плетені сандалі. Так, моделі, декоровані ротанговим плетінням, з'явилися в колекції Alberta Ferretti, а мотузкові пари, що відсилають до морської тематики, прикрасили колекцію Milly.

Alberta Ferreti весна-літо 2019
Milly весна-літо 2019

<b>плетенные сандалии 1</b>

Босоніжки з тонкими ремінцями

Улюблене взуття знаменитостей з 1990-х років знову повернулося на модний подіум. Цього літа комбінуємо струмливі квіткові сукні з босоніжками на витончених підборах з численними тонкими перемичками, що хаотично розмістилися уздовж носика або щиколотки.

Jacquemus весна-літо 2019
No.21 весна-літо 2019

<b>тонкие ремешки 1</b>

Слінгбеки

Культові туфлі 1950-х років знову радують своїм поверненням прихильниць стилю Коко Шанель та Джекі Кеннеді. Елегантні слінгбеки цього літа обзавелися небанальними деталями у вигляді пластикових елементів, нестандартних підборів і цікавих колірних рішень.

Bumarine весна-літо 2019
Prada весна-літо 2019

<b>слингбэки 1</b>

З квадратним мисом

Для дівчат, яких надихає естетика 1980-х років, дизайнери підготували особливий сюрприз. Так, цього літа в центрі уваги опинилися туфлі та босоніжки з квадратним носиком. Геометричні моделі зі шкіри, замші і текстилю мають нетривіальний і свіжий вигляд.

Fendi весна-літо 2019
Burberry весна-літо 2019

<b>квадратный носок</b>

PVC

Дизайнери продовжують активно працювати з пластиком. Серед головних моделей цього літа вже є шльопанці Chanel і футуристичні туфлі Balmain. Космічні PVC-моделі хоч і не найпрактичніші в літній сезон, проте модниці чекають з нетерпінням нових пластикових пар, щоб першими встигнути їх взути.

Chanel весна-літо 2019
Balmain весна-літо 2019

<b>PVC 1</b>

Бахрома

Взуття, оздоблене бахромою в найкращих традиціях Дикого Заходу, очолює список модних тенденцій літнього сезону. Так, у колекції Longchamp можна зустріти сандалі-гладіатори, щедро прикрашені замшевою "локшиною", в той час як Oscar de la Renta оспівали витончені босоніжки з великими китицями з бахроми.

Longchamp весна-літо 2019
Oscar de la Renta весна-літо 2019

<b>бахрома 1</b>

Пір'я

Театральне пір'я, яким свого часу прикрашали виключно сценічні костюми артистів, в новому сезоні розмістили на босоніжках, сандаліях і мюлях. Невагоме пір'я простяглося червоною лінією через всю літню колекцію Valentino, де прикрасило, зокрема, п'яту шкіряних сандалій, а Pamela Roland створили вечірню пару босоніжок з ніжним пір'ям для романтичного побачення.

Valentino весна-літо 2019
Pamela Roland весна-літо 2019

<b>перья 11</b>

Морська історія

Фантазійні черепашки, морські зірки і різноманітна морська тематика навіює відчуття мрії про літній відпочинок. Так, Altuzarra представили човники з пітона, прикрашені рибальськими сітками, а Michael Kors помістили на білі босоніжки на товстому каблуці блискучі морські зірки.

Altuzarra весна-літо 2019
Michael Kors весна-літо 2019

<b>морская тема 1</b>

Балетки

Човники, що нагадують пуанти балерин, стали одним з головних трендів сезону весна-літо 2019. Натхненні балетною естетикою, дизайнери захопилися текстильними парами з м'якою підошвою. Stella McCartney показали квіткові балетки з атласу, а в Christian Dior створили пари з репсовими ремінцями біля щиколотки.

Stella McCartney весна-літо 2019
Christian Dior весна-літо 2019

<b>балетки 1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.