До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних трендів, які Кім Бейсінгер носила у 1980-х

8 грудня своє 70-ліття святкує актриса Кім Бейсінгер — одна із секс-символів Голлівуду 1980-х та 1990-х. На той час із нею вийшов фільм "Дев’ять з половиною тижнів", а до цього вона навіть встигла стати дівчиною Бонда. Однак якщо подивитися на її фото з реального життя, то можна простежити в неї потяг до маскулінних і суворих образів. За фотоархівами Кім ми склали невеликий гід модою того часу.

Кім Бесінгер
Кім Бесінгер

Реклама

Романтизм

Початок вісімдесятих — час, коли романтичний стиль заправляв балом. Тривало це недовго, але архіви демонструють, що навіть Кім Бейсінгер не залишилася до нього байдужою, — пухнастий кардиган у рожевому кольорі найкраще засвідчує це.

Кім Бесінгер
Кім Бесінгер

Мінімально

Мода вісімдесятих — це блиск і надмірність, але Кім Бейсінгер нерідко робила ставку на комфорт та утилітарність, вибираючи мінімалістичні образи, що складаються із чорного жакета та простої білої футболки.

Кім Бесінгер
Кім Бесінгер

Сексапіл

Кім Бейсінгер носила сексапільні сукні-комбінації ще до того, як це стало загальним трендом, а її образ із фільму "Дев’ять з половиною тижнів" досі можна побачити на мудбордах сучасних дизайнерів.

Кім Бесінгер
Кім Бесінгер

Офісна рутина

Вісімдесяті — десятиліття, коли дівчата вступили в кар’єрні перегони з чоловіками, а костюми для офісу стали дуже популярними. Бейсінгер також зуміла додати діловому стилю трохи чуттєвості. Її приклад варто взяти на замітку.

Кім Бесінгер
Кім Бесінгер

Маскулінність

Саме у вісімдесяті жінки почали активно опановувати чоловічий гардероб. Не залишилася осторонь і Бейсінгер, яскрава зовнішність якої заграла по-новому в маскулінному костюмі й краватці.

Кім Бесінгер
Кім Бесінгер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.