До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Практичний підхід: наймодніші світшоти весна-літо 2020

Схоже, що ця весна диктує свої модні правила. Нині не хочеться купувати ошатні сукні або дивувати незвичними брючними костюмами, позаяк робочий тиждень і вихідні тривають у домашньому режимі. Проте ніхто не скасовував полювання за комфортними й практичними речами, а саме світшотами. Спортивна толстовка, яку раніше носили тільки на тренуваннях, тепер плавно перебралася у весняний гардероб, посівши одну з головних позицій повсякденного дрес-коду.

Alexander Wang

З огляду на ситуацію з карантином, придбати модний світшот тепер можна тільки онлайн, що насправді набагато зручніше. Серед стильних толстовок: об’ємна модель, нібито на кілька розмірів більша за Alexander Wang, яку бренд пропонує носити зі шкіряними шортами, і лаконічний синій світшот Tibi, який можна поєднувати як зі спідницями з деніму, так і зі штанами-карго.

Реклама
Tibi
Roksanda

Бавовняний світшот — розумна інвестиція в базовий весняний гардероб. Якщо тепер його зручно носити вдома, то щойно закінчиться карантин, модний світшот становитиме пару десяткам streetstyle-образів. Його можна надіти із затишними спортивними штанами й жакетом з трикотажу Roksanda, скомбінувати із шовковою спідницею й мюлями за прикладом Rejina Pyo або доповнити повсякденні розкльошені штани Balmain.

Rejina Pyo
Balmain

Vogue.ua зібрав 15 світшотів, які точно знадобляться найближчого місяця.

<b>свитшоты и худи</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.