До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому працювати вдома: 4 модні образи

Віддалена робота вабила завжди своїми перевагами: немає потреби стояти двічі на день у заторах і виходити на вулицю в погану погоду, вільний графік і затишні домашні умови. Здавалося, не робота, а мрія. Але разом із цим, тепер у період карантину, більшість людей стикнулася з проблемою особистої самоорганізації й правильного розподілу часу для продуктивного робочого дня. Vogue.ua розповідає, що потрібно одягати вдома, щоб робота була не тільки в задоволення, але й з користю.

@daily_sleeper
Шовкова піжама

Не потрібно плутати шовкову піжаму з тією найулюбленішою піжамою з ведмедиками для сну. Це абсолютно два різні варіанти дрес-коду. Якщо в першій не соромно буде вийти з дому або відповісти на відеодзвінок, то друга — лише тягтиме лягти назад у ліжко. Так, шовкова блакитна піжама з романтичними шлярками або пір’ям Sleeper легко підніме настрій і створить правильний робочий лад.

Реклама
Slepper

<b>пижамы для дома</b>

Сорочка чоловічого крою

Не обов’язково одягати брючний костюм і туфлі в умовах віддаленої роботи вдома, але ж можна приміряти лаконічну білу сорочку маскулінного крою. Чудовий варіант — запозичити її з гардероба свого чоловіка. Цей елемент гардероба задасть правильний вектор відразу у двох напрямах: налаштує на продуктивний режим удень, а ввечері виступить як спокуслива деталь, яку чоловіча фантазія захоче неодмінно зняти.

@theory__

<b>рубашка для дома</b>

Легка сукня

Правильний дрес-код допомагає налаштуватися на ефективну роботу. Набагато легше буде почати планувати свій графік після нанесення легкого ВВ-крему, зібраного волосся за допомогою гарної гумки й у вільній сукні пастельного відтінку. Для домашнього затишку й тепла можна додати вовняні шкарпетки.

Slepper

<b>платья для дома</b>

Ошатний кардиган

Перебуваючи вдома, завжди хочеться одягнути щось максимально комфортне, що не сковує рухів, але потрібно пам’ятати про самоорганізацію. Напевне розтягнені спортивні штани й вільна футболка не створять відчуття робочого режиму, а ось ошатний кардиган, який чекав на свій зоряний час, має бути напоготові.

@missoni

<b>нарядные кардиганы для дома</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.