До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукні з пір’ям для літніх вечірок

З кожним тижнем заходи карантину дедалі слабшають і люди починають повертатися до колишнього життя. Сподіваємося, що дуже скоро відбуватимуться й світські заходи, щоправда в камернішому форматі, але все ж. У зв’язку із цими подіями потрібно починати наглядати нове вбрання для кликаних вечер у саду, літніх мінівесіль, закритих вечірок і невимушених бранчів посеред тижня. Серед найактуальніших образів цього сезону весна-літо 2020 виділяються ефектні сукні, прикрашені театральним і грайливим пір’ям. У такому вбранні точно захочеться сяйнути серед давніх друзів на літніх вечірках. Vogue.ua розповідає, де знайти наймодніші сукні з пір’ям і як їх правильно стилізувати.

Marchesa

Сезон вечірок знову повертається, а разом з ними ошатні літні образи з пір’ям. Цього літа дизайнери пропонують на вибір як кокетливі мінісукні, так і елегантне максівбрання. Лише на перший погляд видається, що сукні з пір’ям пасують винятково для виходів знаменитостей на червоних килимових доріжках, насправді ж їх можна носити в реальному житті, якщо знати як. Зокрема, світла сукня з глибоким V-подібним вирізом, усипана екзотичним пір’ям Marchesa, буде доречною як весільний образ, а зухвале міні зі шлярками Valentino або пернатий образ Alexander McQueen — для приватної вечірки в саду або біля басейну.

Реклама
Valentino
Alexander McQueen

Пір’я полонило уяву дизайнерів цього сезону. Навіть британський стриманий бренд Burberry не витримав натиску магічної сили цього невагомого декору. Ріккардо Тіші представив білосніжну сукню, вкриту легкою хмарою пір’я різних форм і розмірів. А Прабал Гурунг зробив ставку на екстравагантну сукню, що складається з мікробра й об’ємної спідниці із чорно-білого пір’я. Дизайнер радить обіграти ансамбль за допомогою ефектної кафи й туфель із золотими ланцюжками.

Prabal Gurung
Burberry

Vogue.ua зібрав 10 модних суконь з пір’ям.

<b>Платья с перьями</b>
Платье с перьями модный тренд 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.