До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукні на тонких бретельках у колекціях весна-літо 2021

Якщо ви замислюєтеся щодо придбання ідеальної літньої сукні, радимо звернути увагу на моделі з тонкими бретельками, які стануть в нагоді як у місті для повсякденного вбрання або вечірнього виходу, так і на морському курорті. У цьому сезоні весна-літо 2021, крім квіткових суконь і сарафанів з відкритою спиною, дизайнери виділяють у своїх колекціях сукні з тонкими бретельками. Так, Симон Порт Жакмюс побудував колекцію з льону на образах з витонченими перемичками і елегантними лямочками, а албанська дизайнерка Nensi Dojaka запропонувала ультрасексуальні складносурядні сукні з напівпрозорих тканин, які припали до смаку Беллі Хадід.

Jacquemus

Красиву літню сукню на тонких бретельках показали Chloe — бренд запропонував жіночну комбінацію в небесно-блакитному кольорі з делікатним мереживом і плісировкою. Тим часом, у Salvatore Ferragamo з'явилася шовкова сукня в глибокому блакитному кольорі, ідеальна для романтичного побачення. Знайти стильну сукню можна також у Sportmax, бренд зробив ставку на лінію декольте, прикрасивши її незвичайними перемичками, Giambattista Valli показали сукню вихідного дня з ніжним гороховим принтом і дівочими воланами, а Miu Miu оспівали вечірній варіант у стилі baby-doll.

Реклама
Chloe
Salvatore Ferragamo
Sportmax
Fashion East
Giambattista Valli
Miu Miu

Vogue.ua зібрав 10 модних суконь на тонких бретельках у колекціях весна-літо 2021.

<b>платья с тонкими бретельками</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.