До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хустковий принт у колекції весна-літо 2021

Ми вже розповідали вам про актуальність шовкових хусток цього сезону весна-літо 2021. Тепер їх можна носити як традиційним способом, надихаючись образами Christian Dior і Versace ("а-ля бабуся"-style або як бандану, прикрашаючи зачіску чи рятуючись від виснажливої ​​спеки), так і використовувати замість літніх топів за прикладом головних streetstyle-активісток. Але сьогодні йтиметься не про шовкові аксесуари, а про хусткові принти, які цього літа легко вписалися в колекції брендів — від розслаблених максітунік до сміливих мінісуконь.

Etro

Вбрання з принтами, подібними до шовкових хусток, додало сільських ноток весняно-літнім колекціям брендів. Цього сезону більшість дизайнерів повернулися до свого коріння й досліджували принти та тканини своїх рідних країн. Марія Грація К’юрі надихалася середземноморським візерунком пейслі, створюючи функціональні сукні, туніки, каптани й жакети з легких тканин з мальовничими орнаментами. Інша дизайнерка, Вероніка Етро, показала колекцію, натхнену Італією. На шовкових блузах, мінісукнях, струмливих спідницях і туніках з’явилися принти пейслі, абстрактні симетричні лози й вигадливі візерунки.

Реклама
Christian Dior
Versace

Шовкові сукні-сорочки довжини максі в колекції творчого дуету Стефано Габбани й Доменіко Дольче складалися з кількох шматків хусток з різними принтами — від горошкового візерунка до анімалістичних і квіткових орнаментів. У такому образі можна залюбки вирушити на морське узбережжя, додавши плетені сандалі й солом’яний капелюх з великими сонцезахисними окулярами. Tory Burch зробили ставку на шовковий зелений костюм з вільних штанів і блузи, що м’яко укутує плечі в спекотну погоду. Тим часом Rodarte показали елегантне slip-dress у сільському стилі, а Valentino запропонували легку спідницю й блузу широкого крою, всипану великими бутонами квітів.

Dolce & Gabbana
Tory Burch
Rodarte
Valentino

Vogue.ua зібрав 10 модних суконь у хустковий принт.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.