До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: носіть шовкові хустки як топи цього літа

Літо ще не закінчилося, а отже є час встигнути спробувати на собі актуальний Instagram-тренд. Модниці головних столиць моди щосили продовжують собі літній настрій і пропонують нові способи як носити шовкові хустки цього літа. Наприклад, замість того, щоб пов’язати їх на шиї, прикрасити зачіску або ручки улюбленої сумки, дівчата пропонують одягати шовкові хустки як топи, шануючи стиль 1990-х. Нікола Пельтц, Белла Гадід і Емілі Ратаковскі вже показали на собі як носити вінтажний тренд, пропонуємо прилучитися до модниць і використовувати свої шовкові хустки за новим призначенням.

Цього літа топи є головною покупкою сезону, конкуруючи з базовими футболками. Ми вже бачили як streetstyle-зірки носять в’язані топи в стилі гіпі, потім дівчата почали демонструвати топи з фігурними вирізами-серцями, відтак були провокаційні шовкові топи-рукавички, а зараз модниці запропонували прикрасити літній гардероб за допомогою вінтажного аксесуара. Streetstyle-активістки дістали свої улюблені шовкові хустки й почали зав’язувати їх як топи — хрест-навхрест, спереду на помітний бант або на вишуканий вузол ззаду. Vogue.ua зібрав найцікавіші способи носити шовкову хустку як топ цього літа.

Реклама

<b>silk scarves as tops</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.