До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукня-сорочка — модна покупка цієї осені

Коли визначитися між сорочкою або сукнею складно, вибір стає очевидним — універсальна сукня-сорочка, прекрасна як для повсякденних образів, так і офіційних виходів. Цієї осені вибираємо пастельні відтінки, картатий принт і довжину міді — засвідчують Instagram-інфлюенсерки й модні бренди.

У колекціях осінь-зима 2020/2021 раз по раз мерехтіли струмливі тканини, асиметричний крій і зухвалі розрізи — особливо ефектною була сукня-сорочка Burberry з різнокаліберними картами та незвичним фасоном. За моделями із шовку варто звернутися до шоу Acne Studios — бренд стилізував таку сорочку з навмисне подовженими джинсами кльош. AMI та Dolce & Gabbana представили своє прочитання негласної класики: подовжені білі бавовняні сорочки із чоловічого плеча в тандемі з романтичними шлярками або корсетом мають стильний і лаконічний вигляд. Max Mara ж роблять акцент на лінію плечей і доповнюють образ щільними чорними колготками.

Реклама

<b>платья-рубашки шоу</b>
Платья-рубашки в коллекциях осень-зима 2020/2021

Vogue.ua зібрав 10 найкращих суконь-сорочок для стильних осінніх образів.

<b>платья-рубашки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.