До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пасторальні блузи в колекціях весна-літо 2023

З настанням тепла в модні гардероби традиційно повертається пасторальний стиль. Саме слово "пасторальний" в перекладі з французької означає "сільський, пастушачий". Головними рисами цього романтичного стилю є польовий принт, хвилясті деталі, відкриті плечі, об’ємні рукави, натуральні тканини, прості лінії та форми, солом’яні капелюхи, плетені босоніжки й сумки з рафії. Оскільки вже за кілька тижнів настане літо, пора формувати капсульний гардероб, а почати пропонуємо саме з блуз із бавовни і льону в пасторальному стилі, які можна носити щодня в повсякденному житті. В нових колекціях дизайнери показали десятки стильних блуз — від яскравих варіантів з мереживним оздобленням до білих моделей зі шлярками.

Christian Dior
Christian Dior

Реклама

Пасторальні блузи є втіленням естетики cottagecore, що уособлює просте сільське життя. Цей стиль про комфорт і зручність, єднання з природою і вміння цінувати прості радощі. Дизайнери охоче підтримують цю тенденцію в своїх колекціях весна-літо 2023, пропонуючи нові версії сільських блуз. ChristianDior показали блузу-сукню з тонкої тканини з флористичними візерунками і делікатним мереживом, UllaJohnson — жовту блузу вільного крою з ажурними вставками, а CarolinaHerrera — варіант із польовим принтом і відкритими плечима.

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Batsheva
Batsheva

Носити блузи в пасторальному стилі можна з широкими джинсами, надихнувшись колекцією Staud, або ж зі шкіряними штанами чи металізованими шортами, як пропонують Paco Rabbane, Isabel Marant чи Saks Potts. Ви також можете комбінувати ці блузи з романтичними спідницями за прикладом Dries Van Noten або з бавовняними шортами, як пропонують Batsheva.

Paco Rabanne
Paco Rabanne

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Isabel Marant
Isabel Marant

Staud
Staud

Saks Potts
Saks Potts

Vogue.ua зібрав наймодніші блузи в пасторальному стилі цього сезону.

<b>MIU MIU</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.