До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніші блузи цієї весни

Елегантна блуза — справжня знахідка для весняно-літнього сезону. З нею можна скласти десятки стильних образів на щодень — від модних поєднань зі штанами та спідницями довжини міді до утилітарних образів із денімом. Знайти ідеальну шовкову або шифонову блузу можна в нових колекціях українських дизайнерів. Блузи з квітковими брошками, варіанти з ніжними оборками, мінімалістичні струмливі моделі з шовку, напівпрозорі блузи і безліч інших варіантів зовсім скоро прикрасять ваш гардероб. Щоб трохи відчути наближення весняної погоди, пропонуємо розглянути найкрасивіші блузи в колекціях made in Ukraine.

Marsego
Marsego

Реклама

Напівпрозоре вбрання цієї весни буде усюди. Крім "голих" суконь, які ми звикли бачити на знаменитостях на червоних доріжках, тепер бренди пропонують штани, спідниці та блузи з тонких тканин. Якщо ви готові до цього сміливого тренду, то вам сподобається чуттєва блуза Anna October з рожевого, злегка зім'ятого шифону, чорна мереживна модель Frolov або багатоярусна блуза в стилі бохо Overthesea. Для модниць, які віддають перевагу мінімалізму, також знайдуться гарні варіанти. Наприклад, шовкова блуза прямого крою Elenareva з оптичним малюнком, жіночний варіант Total White з невагомими рукавами, блуза з розрізами на рукавах Arutiunova або лаконічна молочна версія Six.

Marianna Senchina
Marianna Senchina

Anna October
Anna October

Arutiunova
Arutiunova

Elenareva
Elenareva

Романтичні блузи з грайливими рюшами, делікатними бантами та декоративними квітами — один із головних трендів цієї весни. Придивіться до колекції Marsego, де з'явилося кілька фасонів жіночних блуз у пастельних відтінках. Носити їх бренд пропонує кількома способами: ви можете зав'язати блузу на талії, завдяки чому рюші утворять цікавий візерунок, а можете скласти більш розслаблений образ, заправивши один край у штани або джинси. Блузу з яскравим квітковим принтом і бутоном червоної троянди на шиї ви зустрінете в колекції MY x MY, делікатний варіант без рукавів з ефектом деграде — у Paskal, а пудрово-рожеву модель з пишними рукавами-ліхтариками і трьома контрастними бантами — у Marianna Senchina.

MY x MY
MY x MY

Paskal
Paskal

Total White
Total White

Six
Six

Frolov
Frolov

Overthesea
Overthesea

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.