До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пальто кавового відтінку — головне придбання сезону

Класичне пальто, яке ми завжди носили в чорному кольорі, цього сезону залишає свою зону комфорту та фарбується у відтінки лате та шоколадні тони. Коричневі пальта швидко захопили подіуми та вулиці модних столиць – від великих бутиків до гардеробів знаменитостей.

Alaїа
Alaїа

Реклама

На показі Alaïa моделі носили монохромні коричневі образи, доповнюючи пальто трикотажними сукнями такого самого тону. Зі свого боку, Lemaire комбінували шоколадні пальта з декількома відтінками синього.

Lemaire
Lemaire

Супермодель Гейлі Бібер поєднує пальто відтінку лате просто з джинсами та взуттям на товстій підошві. Це також стосується стилістки та модниці Емілі Сіндлев, яка обрала вже культову модель Croissant від Jacquemus. Вона не боїться носити його з червоними колготками та екстравагантними аксесуарами, а також з гостроносими чобітьми.

Перше джерело натхнення прийшло до нас завдяки Вів’єнРонер, швейцарській моделі, на останньому Тижні моди. Того холодного січневого дня Ронер одягла светр з високою горловиною бежевого кольору, топ зі щільного твіду і, нарешті, елегантне пальто у відтінку лате.

Гейлі Бібер була помічена на вулицях Нью-Йорка в образі, що складався з чорних туфель на товстій підошві, потертих джинсів прямого крою та коричневого пальта великого розміру. Якщо ви хочете додати ще більше стилю своєму вбранню, доповніть образ парою таємничих протисонцевих окулярів.

Емілі Сіндлев показала, як поєднувати елегантне коричневе пальто з яскравими кольорами. За запевненням модниці, варто продовжувати робити ставку на червоні шкарпетки та колготки в ці перші дні 2024 року. Найбільш авангардний приклад пропонує модель Нора Аттал. Цього разу streetstyle-зірка кинула виклик модним кодам, вдягнувши пальто приталеного крою з надмірно видутими рукавами. Сумка з цікавою формою серця і класичні лофери доповнили цей образ.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.