До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відтінки сірого в колекціях осінь-зима 2020/2021

Створити монохромний образ, використовуючи тільки сірий колір, — справжнє мистецтво, яке поточного осінньо-зимового сезону 2020/2021 стало підвладне багатьом модним брендам. На подіумах раз по раз з’являвся найрізноманітніший одяг усіх багатих переливів сірого: від світлих, з ледь помітним блакитним підтоном, як, наприклад, у колекції Dior, до насичених графітових і відтінків мокрого асфальту.

Реклама

В особливій пошані у дизайнерів були брючні костюми, які жваво проторували собі шлях на вершину модних трендів цього сезону. Світло-сіра карта від Ermanno Scervino, навмисне гіпертрофована лінія плечей від Balenciaga вугільного кольору, жіночний силует приталеного жакета й актуальні штани кльош грифельного відтінку від Coperni або костюм із чоловічого плеча з трендовими торочками — колірна палітра й модельний ряд різноманітні, залишається тільки вибрати.

Не варто думати, що сірий — вельми похмурий колір для створення образу, адже тут у гру вступають аксесуари, завдяки яким на такому універсальному тлі можна дати волю фантазії. Радимо звернути увагу на колекції Alberta Ferretti, які прикрасили вовняний светр ансамблем із золотих ланцюгів, Dior, які пов’язали на голову моделей трендові бандани, Hermes, які доповнили монохромний лук яскравою шкіряною сумкою й лоферами в тон, або BOSS з їхніми великокаліберними сережками й брошкою.

Vogue.ua зібрав 10 модних речей усіх відтінків сірого для стильних осінніх образів.

<b>оттенки серого предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.