До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Помаранчевий — найголовніший колір сезону

Запекла битва між смарагдовим зеленим і насиченим помаранчевим набирає обертів. Визначити лідера з кожним днем ​​стає дедалі важче, але одне можна сказати точно: обидва ці кольори завоювали неабияку любов модниць усього світу, а для того, щоб зважитися вдягнути їх, потрібна чимала сміливість. Vogue.ua розібрався, як ефектно носити яскравий апельсиновий цього літа і які поєднання найбільше люблять Instagram-зірки.

Sportmax
Valentino

Помаранчевий часто траплявся у весняно-літніх колекціях 2021: його можна було помітити на показах Valentino, Sportmax, Versace, MSGM і багатьох інших брендів. Цей життєрадісний колір забарвив сукні, топи, мінішорти, сумки, взуття й навіть прикраси. Sportmax цього літа рекомендує робити ставку на orange total look, збалансувати який допоможуть нейтральні базові аксесуари. А Valentino наполягають на сміливому поєднанні апельсинового й лавандового. У такому образі особливої уваги варто надати прикрасам: каблучки й ​​асиметричні сережки в золоті додадуть образу настрою.

Реклама

Надихнутися на сміливі й трендові поєднання можна в Instagram-акаунтах модниць Емілі Сіндлев і Леоні Ганне. Дівчата не бояться комбінувати яскраві кольори й відтінки, а також філігранно грають з текстурами. Неоново-жовтий, рубіново-червоний і рожевий електрик легко стануть супутниками насиченого апельсина — з часткою креативу й хоробрості. Особливий акцент — на фактурах. Шифонові напівпрозорі сорочки, шкіряні жакети й бермуди — найкращий вибір цього літа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.