До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образи, до яких варто придивитися Емілі в другому сезоні "Емілі в Парижі"

Навколо серіалу "Емілі в Парижі" багато суперечностей: від карикатурного зображення француженок до недвозначних натяків на фетфобію. А проте в серіалі показали справді цікаву моду. Про смаки Емілі також багато суперечок: берети й принти з Ейфелевою вежею, чоботи на шпильці й нескінченний запас ефектного верхнього одягу.

Фото: Netflix
Фото: Netflix
Гардероб, який не відповідає духу часу

Що справді вражає, так це те, що вбрання Емілі не показує, як нині одягаються молоді француженки. Експертка в галузі соціальних мереж, вона, ймовірно, проводить багато часу в Instagram, стежачи за впливовими парижанками, як-от Жанна Дамас, Сабіна Сокіл і Лея Сфез. І як вундеркіндка від світу преси й маркетингу, Емілі напевне читає журнали та вебсайти, ймовірно, покладаючись на Vogue Runway, щоб бути в курсі останніх подій Тижня моди в Парижі.

Реклама

Одним словом, вона має досить добре розумітися на тому, що актуально безпосередньо тепер. І все ж її гардероб являє собою суміш застарілого одягу й дивовижних аксесуарів. Байдуже, Париж, Чикаго чи Нью-Йорк — у наші дні навряд чи можна зустріти багато жінок, які впевнено балансують на шпильках. Найімовірніше, вони в кросівках, черевиках на пласкій підошві або навіть у сандалях, уміло обіграних із сукнею-комбінацією. У нинішньому "образі" є невимушеність та іронія, які ви можете побачити у французької подруги Емілі, Камілли: вона поєднує широкі джинси з вільними блейзерами або мінісукнями з черевиками на грубій підошві. Стиль Камілли не завжди надзвичайний, але він справді ближчий до реальності.

Фото: Netflix
Фото: Netflix

Цілком можливо, що Даррен Стар і Патрісія Філд зробили все це навмисне. Але тепер, коли ми знаємо, що "Емілі в Парижі" повертається з другим сезоном, ми сподіваємося на більш наcнажливий гардероб для головної героїні.

Важливе перетворення

На думку спадає переосмислення Patou авторства Гійома Анрі: його провансальські коміри й рукави з буфами кумедні, жіночні й пасують Емілі, але водночас мають почуття практичності й легкості. Для офісу Емілі могла б замінити свої мініспідниці на невимушені костюми й легкі бавовняні сукні, як, наприклад, у Hermes. Для наступної коктейльної вечірки їй варто звернути увагу на одну з майстерно розшитих суконь Alexander McQueen, що уособлюватиме романтику, до якої Емілі прагнула з масивними спідницями з тюлю. А якщо вона збирається вкласти гроші в дизайнерську сумку, варто вибрати одну з моделей від Еді Слімана.

Можемо тільки сподіватися, що така еволюція стилю таємно планувалася від самого початку. В інтерв’ю O: The Oprah Magazine Стар припустила, що Емілі ще виявить себе: "У другому сезоні вона стане більшою частиною світу, у якому вона живе. Вона більше розкриється як жителька міста".

Vogue.ua зібрав 10 образів, на які Емілі варто звернути увагу в другому сезоні шоу "Емілі в Парижі".

Celine
Ottolinger

У цьому шоу точно бракує деніму, щоб змусити глядача повірити: серіал знято в цьому десятилітті. Емілі варто придивитися до вінтажних джинсів, а потім стилізувати їх, як в осінньо-зимових колекціях Celine й Ottolinger.

Chloe
Hermes

Замість мініспідниць і блузок Емілі треба вибирати простіші (але водночас гарні й елегантні) повсякденні сукні, такі як у Hermes і Chloé.

Gucci
Brunello Cucinelli

Ще один практичний варіант для роботи — вільний костюм, як молочний сет від Gucci або оверсайз-комплект від Brunello Cucinelli.

Fendi
Chanel

Ми знаємо, що Емілі любить ефектні пальта. У другому сезоні їй варто зосередитися на стриманих хутряних моделях від Chanel або Fendi.

Alexander McQueen
Zimmermann

Об’ємні спідниці з тюлю відразу впадають в очі, але вони не зовсім практичні. Асиметрична сукня Alexander McQueen з майстерною вишивкою має набагато сучасніший вигляд, як і сукня з брижами від Zimmermann.

Текст: Emily Farra

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.