До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Необроблений денім у колекціях осінь-зима 2021/2022

Денім актуальний незалежно від сезону, і прийдешньої осені це негласне модне правило не стане винятком. У колекціях нового сезону бренди зробили ставку на raw denim — необроблену джинсову тканину, яка вже стала зіркою вуличного стилю. Vogue.ua зібрав найкращі образи з необробленим денімом у колекціях осінь-зима 2021/2022.

Schiaparelli
Hermes

Структурний денім кольору індиго має всі шанси витіснити джинси в стилі 90-х, які домінували на подіумах. У новому сезоні варто відмовитися від великої кількості декоративних деталей на користь чистого крою. Найкращим осіннім рішенням стане "канадський смокінг" — denim total look. Свої варіанти тренда представили Ottolinger, Bevza і Hermes. Ефектним поєднанням також буде тандем темного-синього деніму і шкіри, як у колекції Zimmermann. Знайти натхнення на яскравий мікс необробленого деніму і золота радимо в колекції Schiaparelli — великі кільця, різнокаліберні ґудзики і брошки допоможуть правильно розставити акценти в однотонному образі.

Реклама
Bevza
Ottolinger
Zimmermann

Vogue.ua зібрав 5 речей з необробленого деніму, які варто купити вже зараз.

<b>необработанный деним предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.