До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Наймодніші туфлі сезону осінь-зима 2023/2024

Вже скоро нам усім доведеться перевзутися: замість відкритих літніх босоніжок носитимемо закрите, проте не менш красиве взуття. Йдеться про туфлі — у новому сезоні в центрі уваги опинилися класичні чорні човники, туфлі в стилі Мері Джейн, пари з романтичними бантиками, ефектні червоні моделі, затишні пухнасті або блискучі туфлі. Щоб не помилитись і вибрати точно трендову модель, ми зібрали гід наймоднішими туфлями сезону осінь-зима 2023/2024.

Schiaperelli
Schiaperelli

Чорні човники

Класичні чорні човники, які асоціюються з діловим гардеробом, тепер будуть популярні і поза офісом. У нових колекціях осінь-зима 2023/2024 дизайнери вшанували лаконічні й елегантні гостроносі пари, які будуть базовим взуттям осіннього гардероба. Деякі бренди вирішили додати до них сучасні деталі: скошені підбори і металеву фурнітуру.

Реклама

Christopher Kane
Christopher Kane

Ferragamo
Ferragamo

Saint Laurent
Saint Laurent

Мері Джейн

Стримані туфлі Мері Джейн — найбажаніший елемент осіннього гардероба. Це просте і витончене взуття з круглими носками, стійкими підборами та тонкими ремінцями біля щиколоток є уособленням шкільної естетики. Цей сезон не є винятком. Rodarte показали туфлі з молочного атласу з делікатними ремінцями, Emilia Wickstead — чорні туфлі у стилі Мері Джейн, але на танкетці, а Christian Dior — ажурні чорно-білі туфлі зі скошеними підборами.

Rodarte
Rodarte

Emilia Wickstead
Emilia Wickstead

Christian Dior
Christian Dior

Банти

Романтичний настрій буде панувати восени, адже в новому сезоні декор у вигляді бантів займає головну позицію в колекціях брендів — від витончених і тендітних до величезних, які видно навіть на відстані. Джонатан Андерсон показав оксамитові туфлі з гіперболізованими драматичними бантами, в які неможливо не закохатися з першого погляду, Versace запропонували чорні туфлі, що нагадують взуття гладіаторів, проте водночас прикрашені бантами, а Giambattista Valli зробили ставку на туфлі з блискучим мікробантиком.

Loewe
Loewe

Versace
Versace

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Червоні

Якщо ви втомилися від рожевого кольору, то у нас для вас є хороша новина. Цієї осені на зміну улюбленцю ляльки Барбі приходить владний і сексуальний червоний. Він проник в усі колекції брендів в тому чи іншому вигляді — від total-red образів до ефектних аксесуарів. Не оминули увагою і червоні туфлі: Miu Miu показали лаковані слінгбеки на маленьких підборах, Tory Burch — туфлі з квадратним носском, а Ferragamo — провокаційні туфлі на танкетці.

Miu Miu
Miu Miu

Tory Burch
Tory Burch

Ferragamo
Ferragamo

Пухнасті

Пухнасті туфлі — один із найнесподіваніших трендів прийдешнього сезону, але давайте подумаємо: коли їх носити, якщо не зараз? Холодний сезон — найкращий час, щоб вписати хутряні туфлі у свій гардероб, комбінуючи їх із затишними сукнями і вовняними пальто. В колекції MSGM ви знайдете рожеве взуття з довгим хутром, а у Givenchy і Stella McCartney — плюшеві пари.

Stella McCartney
Stella McCartney

MSGM
MSGM

Givenchy
Givenchy

Блискучі

Лелітки, глітер, кристали чи просто металеві відтінки не планують залишати наш гардероб цієї осені. Але носити ці туфлі можна не лише з вечірнім вбранням, краще за все комбінувати їх зі щоденними образами. Найгламурніші пари ви знайдете в колекціях Sportmax, Stella McCartney і Rokh.

Sportmax
Sportmax

Stella McCartney
Stella McCartney

Rokh
Rokh

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.