До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші кашемірові светри цієї зими

Серед модних трендів сезону осінь-зима 2023/2024 кашеміровий светр посів одну з головних позицій. Цей базовий трикотажний одяг відображає бажання носити прості речі, не відмовляючись при цьому від розкоші. Кашеміровий светр у всіх сенсах є символом "тихої розкоші", де стриманість мікcується з вишуканістю. Це пов’язано з відсутністю логотипів, високою якістю пряжі та нейтральними відтінками. Ми зібрали найкращі кашемірові светри цієї зими.

Кашеміровий светр із круглим вирізом

Кашеміровий светр із круглим вирізом — це класика, яку варто мати в своєму гардеробі. Якщо влітку основним верхом є майка або біла футболка, то восени та взимку це буде кашеміровий светр, який є ідеальним доповненням до спідниць із 3D-вишивкою, як у колекції Prada. Пропонуємо мати в своєму арсеналі три м’які моделі в таких кольорах: сірий, темно-синій і чорний, щоб створити капсулу для повсякденного життя.

Реклама

Prada
Prada

Prada
Prada

<b>The Row</b>

Кашемірова водолазка

Іншою важливою частиною зимового гардероба є кашемірова водолазка. TheRow у своїй колекції осінь-зима 2023/2024 перетворили її на наріжний камінь, скомбінувавши з блейзерами, мʼякими пальтами і напівструктурованими сукнями. Вибирайте моделі з високою горловиною, щоб можна було носити її підгорнутою або укутатися до підборіддя (і шарф більше не знадобиться).

The Row
The Row

The Row
The Row

<b>Joseph</b>

Кардиган з кашеміру

Кардиган — ключовий елемент зимового гардероба, який ми носитимемо ще й навесні, коли на вулиці потеплішає, комбінуючи зі спідницями і штанами. Насправді в’язаний кардиган — це предмет, який точно варто мати в гардеробі. А якщо ви хочете інвестувати лише в один виріб, наша порада — вибрати 100%-вий кашемір або суміш вовни.

Loewe
Loewe

Max Mara
Max Mara

<b>Marni</b>

За матеріалами: vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.