До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші молочні светри цієї зими

Тепла й затишна молочна кольорова палітра — одна з найбажаніших в холодний сезон. Відтінки білого шоколаду, повітряної пінки на каві, солодкого зефіру або ванілі делікатно огортають і захищають від морозу та вітру. Цього сезону пропонуємо додати молочну кольорову гаму у свій гардероб за допомогою светрів. Це може бути варіант з високим коміром або V-подібним вирізом, версія з тонкого трикотажу або щільного плетіння, яку всі знають як "рибальський светр", обʼємний або більш класичний мінімалістичний светр.

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Реклама

Аналізуючи тенденції цього сезону, важко не помітити актуальність саме молочних светрів в колекціях осінь-зима 2023/2024. VictoriaBeckham показала базовий светр у "рубчик" з високим коміром, який буде легко вписати в будь-який стиль, а BottegaVeneta запропонували цікаву версію по фігурі під горло, прикрашену декором у вигляді риб'ячої луски. Тим часом GabrielaHearst зробили ставку на обʼємний і мʼякий светр з капюшоном, який можна носити замість худі зі шкіряними штанами, AlexanderMcQueen продемонстрували найтеплішу версію цієї зими — рибальський светр в’язки Моне з великих кос.

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Fendi
Fendi

Gabriela Hearst
Gabriela Hearst

Zimmermann
Zimmermann

Vogue.ua зібрав наймодніші молочні светри цієї зими, які можна придбати вже зараз.

WARDROBE.NYC
WARDROBE.NYC
LORO PIANA
LORO PIANA
TOTEME
TOTEME
TOM FORD
TOM FORD
THE ROW
THE ROW
PETER DO
PETER DO

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.