До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі светри для перших прохолодних днів

З настанням холодів у повсякденний гардероб повертаються теплі светри. Яскраві принти й кольори, мʼякі вовна й кашемір, високий комір та обʼємні рукави – головний фокус дизайнерів цього сезону. Vogue.ua зібрав гід найкращими светрами, які варто додати до власного гардероба вже зараз.

Принти

Візерунок Fair Isle вже давно є основним елементом гардероба в холодну погоду, синонімом спорядження лижників і навіть стилю членів королівської родини. Саме такий принт зʼявився в колекції Ralph Lauren. Chloe ж зробили ставку на візерунки із зображенням природи – светр з малюнком зимових гір бренд пропонує римувати з максіспідницею та шопером з таким самим принтом.

Реклама
Ralph Lauren
Chloe
Яскраві кольори

Літо минуло під егідою яскравих кольорів і відтінків, що захопили не тільки модні подіуми, а й вуличний стиль. Звісно, попри настання холодів, вони також залишаються з нами й цієї осені. Зверніть увагу на насичений рожевий, як у колекції Michael Kors Collection, або подовжений светр фісташкового відтінку, з яким легко створити незвичний total look, як у Ermanno Scervino.

Michael Kors Collection
Ermanno Scervino
Торочки

Ефектним декоративним елементом цього сезону стали торочки, що прикрасили теплі светри. Такі можна було побачити на осінньо-зимових шоу Dior та Jil Sander. За допомогою них можна створити потрібний контраст: у пару до "пухнастих" светрів обирайте базовий низ – шовкові максіспідниці, трендові спідниці карго та улюблені лофери чи армійські чоботи.

Dior
Jil Sander
Обʼємні рукави

Дизайнери й далі заграють з формами та об’ємами. На подіумах зʼявилися светри з надмірно збільшеними рукавами, які вигідно контрастують з іншими елегантними елементами образу. Max Mara пропонує римувати такий светр з актуальними широкими штанами, а Alaїа роблять ставку на не менш трендові джинси кльош.

Max Mara
Alaїa
Вирізи

Фігурні вирізи не полишають перших рядків у переліку найгарячіших трендів сезону. У нових колекціях вони знайшли своє місце не тільки на ефектних сукнях, а й на теплих светрах. Модель з вирізами у формі ромба Off-White рекомендують поєднувати з боді з овальними розрізами, а Acne Studios зробили вибір у бік асиметрії.

Off-White
Acne Studios

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.