До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найсексуальніші сукні з вирізами сезону осінь-зима 2022/2023

Крім "голих" суконь, які з року в рік з'являються в колекцїях брендів, дизайнери особливо полюбили образи з фігурними вирізами. Сукні з розрізами на талії, що демонструють косі м'язи преса, моделі з прорізами під грудьми, варіанти з відкритою спиною або вбрання з несподіваними вирізами на стегнах і руках – ось головні тренди сезону осінь-зима 2022/2023. Такі сукні підходять не лише для вечірніх виходів і особливих подій, але і для щоденного гардеробу, якщо зробити ставку на комфортний трикотаж, як, наприклад, в колекції Bevza і Chloe.

Nensi Dojaka

Безперечно, найкраще вдається грати з геометричними вирізами бренду Nensi Dojaka. Дизайнер віртуозно справляється із завданням поєднувати тонкі фактури та сексапільні вирізи. Сукні Ненсі Доджака не переплутати ні з чим, адже вони стали знаковим елементом бренду. Спокусливі образи з вирізами Nensi Dojaka вже встигли приміряти Белла Гадід, Емілі Ратаковскі, Ріанна та Гейлі Бібер. Цього сезону Valentino також вирішили провести експерименти з вирізами, запропонувавши провокаційну максісукню у відтінку "Pink PP", про яку почали говорити всі після шоу.

Реклама
Saint Laurent
Bevy
Jonathan Simkhai

Найбільше дизайнери приділили увагу сукням з геометричними вирізами у формі кіл, трикутників, овалів, квадратів і ламаних фігур. Так, Saint Laurent представили нюдову сукню з розрізами на талії, що імітує другу шкіру, Jonathan Simkhai прикрасили фігурні вирізи блискучим декором, а Staud розмістили сміливий трикутний виріз під грудьми.

Staud
Valentino
Michael Kors Collection
Versace
Chloe
Halpern

Vogue.ua зібрав найсексуальніші сукні з вирізами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.