До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинси кльош: як стилізувати найпопулярнішу модель цього сезону

Джинси кльош мають особливу здатність – відроджуватися з настанням нового сезону. Починаючи з 1960-х, ці джинси встигли стати незамінними в багатьох гардеробах. Вони досягли свого піка слави завдяки таким легендам, як Шер, яка зробила їх одним зі своїх найнезламніших стилістичних орієнтирів. Джинси кльош оновлювалися впродовж багатьох років, проте завжди зберігали свою найпривабливішу сутність: вони універсальні, функціональні, і, якщо порівнювати їх з іншими джинсовими силуетами, передають індивідуальність стилю. Vogue.ua зібрав 6 простих і ефектних способів стилізувати такі джинси цієї осені.

Джинси із завищеною талією

Показ Alaïa сезону осінь-зима 2022/2023 демонструє сильний характер, який вирізняють деякі версії джинсів кльош. Бренд представив модель із завищеною талією, обтислим силуетом у зоні стегон і рюшами внизу. Дизайнер стилізував джинси з темно-синім светром з круглим викотом і злегка пишними рукавами. Це підтвердження тому, що базові речі також мають здатність вивести образ на новий рівень.

Реклама
Alaїa
Романтичний стиль

Під час презентації колекції осінь-зима 2022/2023 від Zimmermann стало зрозуміло, що традиційні темно-сині джинси ідеально поєднуються з романтичними боді з принтом. Образ, доповнений пончо з торочками й великокаліберним бантом змусить будь-кого, хто його носить, випромінювати індивідуальність і стриманий гламур.

Zimmermann
Denim total look

Дизайни, що нагадують стиль 2000-х, вже звичні, і Chirstian Siriano вирішили піддатися цій ностальгії у своїй колекції осінь-зима 2022/2023. На показі бренд продемонстрував джинсовий комплект, що складається з розкльошених штанів і піджака, забарвленого у два різні джинсові відтінки. Денімова конструкція завершується додаванням блискучих рукавичок і туфель з гострими носками на високих підборах.

Christian Siriano
З бомбером і ковбойськими черевиками

Модна ностальгія не оминула й вуличну моду. Так, модель Маріам де Вінзелле для свого образу вибрала бомбер і джинси кльош у вінтажному стилі. Справжнє відродження моди нульових надає безмежні можливості стилізації.

Alaїa
З кардиганом й армійськими чоботами

Якби в 1940-х, коли армійські чоботи ввірвалися на модну арену, хтось сказав, що через десятиліття вони стануть абсолютним об’єктом жадання завдяки streetstyle-зіркам, ніхто б не повірив. Взуття, що пережило свої найкращі моменти в 1960-х, 1970-х і 1980-х, повертається та стає популярнішим, ніж будь-коли. Саме воно допоможе відтворити ідеальний альянс між розкльошеними джинсами-кюлотами та простим кардиганом. Три елементи, які разом створюють один з найзручніших образів на щодень.

З тренчем і балетками

Сезон тренчів уже розпочався, а отже рекомендуємо почати думати про його нову стилізацію як елемента осіннього гардероба. Цього сезону тренч обстоюватиме себе у своєму найкласичнішому крої. Стильний жест, який дасть змогу вирізнитися – оверсайз-модель. Вибирайте бежевий тренч, улюблений светр, джинси кльош і балетки, взуття, яке буде головним помічником всіх осінніх образів.

Текст: Rebeca Domenech

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.