До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукня з вишуканим шлейфом — модний весняний тренд

Серед трендів ми вже бачили і довжину міні, натхнену нульовими роками, і різку зміну курсу до максі. Тож бренди вирішили поєднати ці дві тенденції, і шлейф став найочевиднішим рішенням. На подіумах сезону весна-літо 2023 зʼявилося безліч суконь з новими, сучасними шлейфами. Дизайнери демонстрували елегантне вбрання з каскадними деталями та невагомими шлейфами і прикрашали мінісукні смужками делікатних тканин до підлоги. Якщо ви хотіли спробувати щось нове, то зараз саме час придивитись до цього розкішного тренду.

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Реклама

Шлейфи, які раніше асоціювалися лише із вбранням для наречених чи образами для червоних доріжок, стали важливим елементом в колекціях весна-літо 2023 завдяки багатьом брендам. Blumarine показали трикотажні сукні рожевих, жовтих та попелястих відтінків із довгими смужками тканин у стилі Y2K, а Acne Studios додали кількадесят сантиметрів тканини до шовкових суконь відтінку фісташкового морозива, які імітували традиційні образи з червоного хідника. Тим часом Alexander McQueen показали білу мінісукню з пишними деталями, яка підійде сучасним нареченим, а Victoria Beckham зробили ставку на модний лавандовий відтінок в асиметричній сукні.

Acne Studios
Acne Studios

Huishan Zhang
Huishan Zhang

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Можливо, комусь ще здається, що цей тренд призначений лише для урочистих подій. Але трансформація цієї класичної деталі у 2023 році розкриває її повсякденні можливості. Гарним прикладом є образ Huishan Zhang — рожева мінісукня з витонченим невеликим шлейфом з одного боку, яка не є занадто претензійною, чи шовкова мінісукня у білизняному стилі з одностороннім подолом до підлоги в колекції Bally.

Alaia
Alaia

Bally
Bally

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Blumarine
Blumarine

Vogue.ua зібрав наймодніші сучасні сукні зі шлейфами, які ви можете придбати вже зараз.

<b>Off-White</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.