До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найтепліші молочні светри осінь-зима 2022/2023

Настав час повертатися до осінньо-зимових речей, які були заховані в наших шафах, а саме до теплих черевиків, обємних пуховиків та незамінних затишних светрів, які зігріють вас у холодну погоду. Останні цього сезону представлені в різноманітних фасонах — від рибальських светрів до об’ємних моделей і пухнастих варіантів з мохеру. Серед найактуальніших відтінків вирізняється молочна колірна гама, яка подарує потрібну дозу тепла й затишку, а також легко поєднуватиметься з іншими кольорами.

Max Mara
Max Mara

Реклама

Молочний светр — універсальна річ у зимовому гардеробі, яку ви можете носити з утилітарними синіми або сірими джинами, діловими брючними костюмами, шкіряними спідницями або штанами-карго. Цього сезону в колекціях брендів ви знайдете різні відтінки цього практичного светра — від солодкої ванілі до топленого молока. Так, Max Mara зробили ставку на лаконічний подовжений светр з високим горлом, який бренд пропонує носити зі штанами-палацо, Jil Sander показали пухнастий светр у відтінку бананового крему в парі з елегантною спідницею, а в колекції The Row з’явився базовий пуловер у відтінку білого шоколаду.

Jil Sander
Jil Sander

The Row
The Row

No.21
No.21

Рибальський светр, також відомий як аранський джемпер — один з головних трендів цього сезону. Ця модель являє собою надщільне в’язання візерунком кіскою й може зігріти навіть у найхолодніші дні. Найкращі варіанти знайдете в Coperni та Ports 1961. Крім того, неможливо уявити собі зимовий гардероб без кашеміру. Цей високоякісний, теплий і приємний до тіла матеріал — must have, коли стовпчики термометра наближаються до 0 °С. Це може бути базова водолазка, светр з круглим або V-подібним викотом, а також модель з високою горловиною. Зазирніть у колекцію Loro Piana або Brunello Cucinelli, де ви точно знайдете елегантні кашемірові светри.

Ports 1961
Ports 1961

Loro Piana
Loro Piana

Coperni
Coperni

Vogue.ua зібрав 10 найтепліших молочних светрів сезону осінь-зима 2022/2023.

<b>Найтепліші молочні светри цього сезону</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.