До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші оксамитові сукні сезону осінь-зима 2023/2024

Оксамитові сукні й надалі з'являються на модній арені щоосені — та ніколи не набридають. Безсумнівно, велика частина заслуг пояснюється тим фактом, що ці сукні дуже елегантні, цьому сприяє мʼякий оксамит, але насамперед вони опинилися на вершині популярності завдяки своїй універсальності та нескінченним можливостям стилізації. Vogue.ua зібрав найкрасивіші оксамитові сукні сезону осінь-зима 2023/2024.

Ann Demeulemeester
Ann Demeulemeester

Реклама

Akris
Akris

Безліч дизайнерів представили свою версію оксамитової сукні, переосмисливши концепцію "класики" та надавши їй нову форму, щоб підкреслити її сучасність. Існує багато варіацій на цю тему, і вони стосуються не лише крою чи довжини подолу, а також можуть формуватися через модні кольори сезону — починаючи від вічних, як-от чорний чи бордовий, до всіх відтінків коричневого — і додавання сучасних аплікацій і деталей на кшталт вирізів.

Theory
Theory

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

У цьому сезоні оксамитова сукня переходить з категорії вбрання виключно для особливої нагоди у щоденного помічника: зірки вуличного стилю вже похизувалися ними, перетворивши їх на одяг, який можна носити щодня та в будь-якій ситуації.

Класична чорна оксамитова сукня

Довга чорна оксамитова сукня не потребує представлення, не насамкінець тому, що ви, напевно, вже маєте її у своїй шафі, до якої можна звернутися в "надзвичайних" ситуаціях. А якщо ні, зараз саме час її придбати.

Довга барвиста оксамитова сукня

Поточний сезон — не тільки про класичну чорну сукню, адже цього року, як уже показали образи, представлені на подіумі, довгу оксамитову модель можна носити в насичених кольорах і темних тонах.

Сукня з оксамиту з вирізом

Класика, але не надто "класична" — завдяки сучасним вирізам, які порушують витончений шарм елегантної оксамитової сукні. Обирайте улюблений варіант з вирізами на талії, в зоні декольте чи ледь помітними на стегнах — залежно від настрою та свого комфорту.

Чорна оксамитова мінісукня

Чорна оксамитова мінісукня — ідеальний варіант для повсякденного образу, а також ненудна альтернатива для вечора: на день з балетками, колготками та пальтом-оверсайз, на вечір — з високими чоботами і довгим шкіряним тренчем.

Екстравагантна оксамитова мінісукня

Якщо шукаєте сукню, яка не залишить вас непоміченою, ви потрапили в правильну категорію, адже з цими мінісукнями успіх забезпечений. Їхня унікальність продемонстрована не лише кольором, а й сучасними деталями, як-от капюшон, рюші й волани.

За матеріалами vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.