До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукні з відкритою спиною — найпривабливіший варіант для вечірнього виходу

У вересні, на шоу Saint Laurent весна-літо 2024 під час Тижня моди в Парижі, Гейлі Бібер з'явилась у розкішній чорній максісукні з довгими рукавами та з гігантським вирізом на спині. Безумовно, образ моделі був одним із найсексапільніших того вечора.

Реклама

Схоже на те, що сукні з відкритою спиною стали знаковими для Гейлі Бібер — вона регулярно вибирає їх для різноманітних урочистих подій та вечірніх виходів. Ще в червні модель відвідала весілля подруги, одягнена в обтислу сукню з високим горлом та оголеною спиною. На Met Gala 2019 року Гейлі привернула до себе увагу в ніжно-рожевій максісукні Alexander Wang. Тоді Бібер додала пікантності образу вшитими "стрінгами".

Такий підхід до вечірнього вбрання — доволі свіжий та цікавий. Попри цілком закрите тіло спереду, відкрита спина надає такому ансамблю сексуальності та вишуканості. Крім того, ці сукні не потребують складної стилізації. Наприклад, на шоу Saint Laurent Гейлі Бібер доповнила чорну сукню мінімалістичним взуттям на підборах та витонченими прикрасами. Хто не любить одяг, що говорить сам за себе? Врешті, Гейлі зробила максісукню з відкритою спиною своїм знаковим вбранням не просто так.

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.