До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На темній стороні: 5 образів для елегантної зустрічі Нового року

2023 стане роком Водяного кролика. Цікаво, що він з’являється раз на 60 років, а зустрічати його рекомендують в одязі темних відтінків. З ними якраз проблем у сучасних дівчат немає — чорний та його варіації регулярно очолюють списки сезонних трендів, перетворившись на сучасну класику. Тому радимо цієї ночі робити ставку на елегантність і навіть строгість, а святковий флер завжди можна підкреслити за допомогою аксесуарів.

Пікантний акцент

Деніел Розберрі, креативний директор Schaiparelli, кілька років тому запустив великий анатомічний тренд, вирізняючи у своєму одязі ті чи інші частини тіла — вухо, груди чи пальці ніг. Основні складники його формули — чорний колір і металевий декор. Чому б не повторити цей ефектний прийом у новорічну ніч?

Реклама

Сукня ALAIA, бюст'є La Perla limited edition, берет Dior, взуття Galliano
Сукня ALAIA, бюст'є La Perla limited edition, берет Dior, взуття Galliano

Французький зв’язковий

Чорні театральні рукавички — великий тренд цієї зими, який можна обіграти абсолютно по-різному. Нам подобається їхнє класичне поєднання на французький манір із жакетом у "гусячу лапку". Чудовий вибір для походу до театру напередодні свят, де може бути досить прохолодно й плечі краще закрити.

Костюм Loro Piana, рукавички Vivienne Westwood, прикраси RL Jewel
Костюм Loro Piana, рукавички Vivienne Westwood, прикраси RL Jewel

Сьогодні й завтра

Складні часи роблять моду суворішою та практичнішою. Так було сто років тому й повторюється у 2022-му. Функціональність і позачасова елегантність — це те, що дівчата шукають знову.

Сукня Chanel
Сукня Chanel

POWER DRESSING

Брючний костюм-двійка — вибір рішучих дівчат, які не бояться брати на себе відповідальність. І сьогодні ці костюми вдягають не лише для офісних буднів, а й червоних доріжок. Перетворити такий костюм з денного на вечірній легко — додати кілька блискучих аксесуарів і вуаля.

Пальто Dior, жакет Holland Esquire, штани Alyona Shuba, лофери Bow Tie, прикраси De Grisogono
Пальто Dior, жакет Holland Esquire, штани Alyona Shuba, лофери Bow Tie, прикраси De Grisogono

Слідами Одрі

Маленька чорна сукня — ще одна класика, яка не підведе. Пропонуємо зробити вибір на користь сукні з акцентом на спині. Приклад Одрі Гепберн, чорна сукня якої через десятки років не втрачає актуальності, найкраще свідчення цього.

Сукня Azzaro
Сукня Azzaro

Photographer: Roma Lansky @rl35mm
Style : RL Jewel @rljewel
Make up/Hair : Jenya Temnikova
Assistant: Daria Shinder
Model: Nati Kononenko @nati.kononenko

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.