До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідея на літо: брючні костюми з льону

Брючні костюми з льону – найкращі друзі літнього сезону. У них з легкістю можна перенести навіть дуже високу температуру, особливо у місті. За правильного стайлінгу навіть найпростіший брючний костюм можна цікаво обіграти. Серед головних прийомів стритстайл-активісток: тонкий шкіряний ремінь, яким підперезаний жакет, солом'яні та плетені сумки, шовкова хустинка, вплетена у волосся, мікс спортивних елементів з вивіреною класикою, а також взуття на нестандартних підборах.

Лляні брючні костюми – класика літнього гардеробу і модним дівчатам добре про це відомо. Коли настає довгоочікуване тепло, вони охоче вдягають універсальні брючні костюми з льону всіх відтінків молока і пісочної колірної палітри. Так, на вулицях головних столиць моди можна зустріти стритстайл-інфлюенсерів, що показують новий лляний ансамбль з розслаблених штанів і вільного жакета під пояс у парі з класичними човниками. Інші модниці віддають перевагу більш практичному образу – комбінують діловий брючний комплект з кедами для комфортного проведення часу протягом дня. У такому образі можна прийти як на роботу в офіс, так і відпочити на літній терасі після продуктивного дня.

Реклама

Vogue.ua зібрав найкращі лляні костюми, в яких буде комфортно цього літа навіть у місті.

<b>лен предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.