До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 типів босоніжок, які ніколи не вийдуть з моди

Класичні босоніжки – це окраса будь-якого літнього гардероба. Байдуже, затята ви мінімалістка чи феєрична максималістка, вам відомо, яку роль взуття насправді відіграє в цілісності будь-якого образу. Однак швидкоплинність тенденцій часто може збивати з пантелику та ускладнювати процес підбору вдалої пари.

Щоб вас не охопили докори сумління, треба шукати й вибирати універсальні силуети, виготовлені з високоякісного матеріалу. Найрозкішніша позачасова пара, яка є на сучасному ринку взуття — сандалі Hermès Oran. Це культові босоніжки, які не втрачали своєї актуальності та привабливості з моменту їхнього створення чверть століття тому. Справжня сила цього взуття полягає в легкості взування та майстерно розробленому лаконічному дизайні.

Реклама

Звісно, Hermès — не єдиний бренд, що пропонує позачасові босоніжки, які можна носити знову й знову щоліта. На іншій стороні цінового спектра є улюблені для мільйонів Birkenstock з подвійною пряжкою. Упродовж останніх кількох сезонів німецький бренд ортопедичного взуття переживає небувалий пік популярності, оскільки культові моделі марки інтерпретують як люксові бренди, серед яких Jil Sander і Dior, так і вуличні, зокрема Stüssy. В індустрії моди є й інші бренди, які опанували мистецтво створення позачасового літнього взуття. Якщо ви шукаєте класичні босоніжки, які ніколи не вийдуть з моди, перегляньте нашу добірку найкращих пар.

Масивні в’єтнамки

<b>Масивні в'єтнамки</b>

Шльопанці

<b>Шльопанці</b>

Сандалі з ремінцями

<b>Класичні сандалі з ремінцями</b>

Босоніжки із зав’язками

<b>Босоніжки з зав'язками</b>

Рибацькі сандалі

<b>Рибацькі сандалі</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.