До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніші трикотажні сукні цієї весни

Трикотажні сукні — справжня модна знахідка для весняного сезону. Приємний до тіла матеріал, затишне плетіння та жіночний дизайн роблять трикотажні сукні найбажанішим елементом капсульного гардероба. Знайти актуальну в'язану сукню з тонкої пряжі можна не лише в колекціях європейських брендів, а й в українських дизайнерів. Звернути увагу слід на мінімалістичні сукні довжини максі, плаття з напівпрозорого трикотажу, з вирізами на талії, елегантні моделі, прикрашені дрібними ґудзиками, та з відкритою спиною. Vogue.ua зібрав найкрасивіші трикотажні сукні цієї весни у колекціях українських брендів, якими вам захочеться поповнити свій гардероб.

Bevza
Bevza

Реклама

Довжина максі — один із найгучніших трендів цього сезону, який неможливо не помітити. На зміну коротким сукням тепер прийшли елегантні моделі з довгими чи короткими рукавами. Bobkova запропонували лаконічну сукню зі щільної сітки молочного відтінку, яку легко вписати в гардероб, а Katimo показали найзатишнішу і найм'якішу сукню сезону в нейтральній палітрі для прохолодної весняної погоди. Поєднання трендової максідовжини та напівпрозорого трикотажу ми бачили в колекціях Anna October та The Coat by Katya Silchenko.

Anna October
Anna October

Bobkova
Bobkova

Katimo
Katimo

Сукні з фігурними вирізами не залишать байдужими дівчат цієї весни, адже це так витончено та сексуально. У колекції Bevza ви знайдете довгу жовту сукню зі спокусливими вирізами на талії, у Marsego — м'ятну з вирізом у формі краплі на животі, у TG Botanical — силуетну сукню, виконану в техніці кроше, а у T.Mosca — фірмовий дизайн з відкритою спиною. Більше актуальних трикотажних суконь цього сезону шукайте в нашій добірці.

The Coat by Katya Silchenko
The Coat by Katya Silchenko

T.Mosca
T.Mosca

Marsego
Marsego

O.Taje
O.Taje

TG Botanical
TG Botanical

Norba
Norba

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.