До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 7 модних речей, якими варто поповнити весняний гардероб

Весна в самому розпалі, і мимоволі хочеться додати до свого гардероба світлі тренчі, жіночні сукні та елегантне взуття. Щоб впоратися з цим завданням, пропонуємо зазирнути до колекцій українських брендів, де можна знайти стильні одяг та взуття для весняного гардероба. Ми зібрали для вас 7 модних речей, якими захочеться освіжити свій стиль.

Джинси KSENIASCHNAIDER

Почати формування свого весняного гардероба пропонуємо з джинсів, які можна носити як із жакетами та лоферами, так і з кросівками та футболками або з туфлями та сорочками. Упоратися з цим завданням може модель українського бренду KSENIASCHNAIDER, розроблена в колаборації з американським денім-лейблом DL1961. Пухнасті джинси, виготовлені за авторською технологією denim fur, — свіжа альтернатива класичним блакитним і синім моделям. В межах цієї співпраці були використані лише екологічні матеріали, зокрема перероблена бавовна Recover.

Реклама

Босоніжки The Coat by Katya Silchenko

Звісно, ще недостатньо потепліло, щоб носити відкрите взуття, але незабаром очікується тепла погода. Пропонуємо вже зараз починати готуватися до літнього сезону та придбати модні босоніжки, які можна носити щодня. Ідеальну пару ви знайдете в колекції The Coat by Katya Silchenko. Елегантні босоніжки з тонкими ремінцями представлені у трьох відтінках: карамельному, білому та коричневому. Поспішайте, поки вони є в наявності.

Тренч KULAKOVSKY

Тренч — головний елемент весняного капсульного гардероба, адже саме з його допомогою можна скласти десятки стильних образів. У цьому сезоні придивіться до тренча відтінку екрю українського бренду KULAKOVSKY, який на перший погляд нібито зроблений зі шкіри, але насправді виконаний з необробленого деніму. Модель класичного силуету, створена без додаткових елементів, крім знімного ременя та кнопки з логотипом, має унікальний мінімалістичний дизайн, який, до речі, відповідає модному тренду "тиха розкіш".

Боді RDNT

Еластичні боді, що правильно моделюють фігуру, — універсальна річ у весняному гардеробі. Ви можете носити їх із джинсами, штанами карго або шкіряними спідницями у повсякденних образах. Знайти актуальну модель можна в колекції RDNT — боді з вирізом у формі серця, вироблене з переробленого пластику.

Kорсет Balykina

Корсет — трендовий елемент гардероба, який підкреслить вашу жіночність і сексуальність. В новому дропі LOREN українського бренду Balykina ви знайдете універсальний корсет, що підкреслить красу будь-якого типу фігури. Завдяки підтримуючій внутрішній частині та надійним застібкам він акцентує лінію декольте і талію, скульптуруючи силует. Бренд пропонує носити корсет двома способами: його можна повністю застібнути на гачки для більш стриманого образу або розстібнути два верхніх та зробити акцент на лінії декольте. Корсет легко стилізувати як зі шкіряними штанами чи джинсами, так і з мініспідницею з розрізом, яка теж увійшла в новий дроп.

Трикотажна сукня Norba

Трикотажне плаття Norba, що балансує між елегантністю та невимушеним повсякденним стилем, — необхідна інвестиція у весняний гардероб. Модель з довгими рукавами та коміром Aura виконана з віскозної пряжі Ecovero відповідно до цілей сталого розвитку бренду. Мінімалістичний дизайн, приємний до тіла матеріал та базові відтінки — ось основні характеристики трикотажної сукні Norba. Носіть її як із взуттям на плоскому ходу, так і з підборами.

Штани карго HUKH

Штани карго — гостромодний тренд цього сезону, який варто спробувати. У колекції українського бренду HUKH представлена модель прямого крою з накладними кишенями у нейтральному бежевому відтінку. Подібний дизайн легко вписати в міський стиль, комбінуючи штани з діловими жакетами та босоніжками або зі спортивними бомберами та кросівками.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.