До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: якими прикрасами поповнити весняний гардероб

Прикраси здатні творити дива — зберігати спогади, створювати настрій та робити наш образ особливим. Цієї весни пропонуємо поповнити свій ювелірний гардероб прикрасами, зробленими в Україні.

Реклама

RIMMART

"Я знайшла свій шлях — створюю дорогоцінну красу і хочу ділитися нею з іншими дівчатами. Ювелірні вироби — це наші маленькі візитівки, без яких неможливо створити довершений образ. Щодня вони дають нам можливість ефективно підносити себе, підкреслюють індивідуальність, зміцнюють впевненість, додають чарівність, яку ми можемо випромінювати", — розповідає дизайнерка бренду Римма Ушакова, яка заснувала ювелірний бренд RIMMART у 2019 році. Цей бренд точно оцінять шанувальниці мінімалістичних прикрас — так, найвідоміша колекція бренду у назві Grid поєднує масивність і легкість та наповнена архітектурними референсами.

Цвіте Терен та MotrychStudio

Українські бренди Цвіте Терен та Motrych Studio обʼєдналися, щоб спільними зусиллями закликати цьогорічну весну. Марки звертаються до теми обрядових веснянок та пропонують закликати теплу пору в символічних прикрасах. "Прикраси з колекції Цвіте Терен та Motrych Studio — важливий символ цієї весни. Вони про ніжність, що тісно переплетена з традиційністю. Щось невтрачене, тому що ніколи не забувається", — коментують засновниці брендів Катерина Мотрич та Оля Остапенко. До колекції увійшли виконані зі срібла максимально реалістичні тендітні гілки дерева з бруньками у формі кафа, каблучки та чокера, а також порцелянова пташка ручної роботи.

Guzema Fine Jewelry

Тонкі лінії та крапки, викарбувані у золотих виробах Guzema Fine Jewelry, – уособлення краси та унікальності української мови у формі літери Ї. Капсула "МОЇ" була випущена на початку 2023 року разом із однойменним відеопроєктом, що покликаний звернути увагу на важливість мови в нашому суспільстві. Ідея створення колекції з літерою Ї зародилася на девʼятому місяці повномасштабного вторгнення. Кожна прикраса капсули розкриває мову власним шляхом та символізмом.

Sa Pasé

Sa Pasé — український ювелірний бренд створений у 2019 році. Назва Sa Pasé перекладається з креольської "Як ти?", "Що відбувається?", що сьогодні звучить особливо актуально. Саме з цих слів українці сьогодні розпочинають розмову. Іноді відповісти на це питання можуть харизматичні прикраси – підвіски з кулонами-серцями, сережки у вигляді мушель або лаконічні кільця.

Dukachi

Український ювелірний бренд Dukachi, що інтерпретує українську культурну спадщину та ручні техніки у вигляді сучасних ювелірних прикрас, представляє новий весняний дроп. Лялька-мотанка "Веснянка" є прототипом традиційної солом’яної ляльки обрядового значення, що виготовлялась з соломи, трави, кукурудзи, очерету та була невід’ємною частиною сільського побуту в Україні протягом ХХ століття. У новій роботі команда Dukachi інтерпретує ляльку у формі мінімалістичної підвіски, що складається з 16 деталей, кожна з яких з’єднується вручну. Голова ж ляльки прикрашена вінком — обов’язковим атрибутом весняних та літніх обрядових свят та ритуалів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.