До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найтепліші худі та світшоти цього сезону

Одягти м'яку і затишну толстовку — значить дізнатися, що таке справжній комфорт: по суті, це теплі обійми, які ви можете легко отримати щодня. До того ж, якщо раніше худі та світшоти вважалися виключно спортивним одягом, то сьогодні вони легко римуються як із діловим гардеробом, так і з жіночними речами. Тому ви можете носити їх у парі з брючними костюмами, джинсами карго, спідницями довжини максі чи міді та легінсами і високими чоботами. Ми зазирнули в колекції українських дизайнерів та зібрали наймодніші толстовки цього сезону — від світшота Kseniaschnaider, виконаного в техніці клаптевого шиття печворк, до ніжно-рожевого худі обʼємного крою Marsego, яке підкреслить вашу витонченість і крихкість.

Знайти модні і теплі толстовки на щодень можна в колекції FROLOV HEART. До неї увійшли чорні і білі худі з вишивкою нитками або бісером у формі анатомічного серця людини. Кожне вишите вручну, що робить його несхожим на жодне інше. Тим часом Gepur представили лімітовані світшоти на флісі з романтичними написами, Marsego показали рожеві худі об'ємного крою, які точно піднімуть вам настрій, а Kseniaschnaider зробили ставку на яскраву модель з різних шматочків тканин. Більше стильних толстовок дивіться у нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.