До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніші босоніжки цього літа

Витончені босоніжки – синонім літньої моди, що не дивно, адже вони добре римуються з будь-яким гардеробом. Босоніжки з тонкими перемичками, натхненні стилем 1990-х років, пари з фігурними підборами, моделі з ефектним декором у вигляді пір'я, вишуканих ланцюгів, квітів або страз, мінімалістичні пари в білому або чорному відтінках і босоніжки з квадратним каблуком, в яких легко можна провести цілий день – головні фаворити цього сезону весна-літо 2022. Vogue.ua зазирнув у колекції до українських дизайнерів і зібрав найактуальніші босоніжки, які стануть справжньою окрасою вашого капсульного гардеробу.

Kachorovska

Цього літа значну частку уваги отримали "голі" босоніжки з численними витонченими ремінцями та перемичками, які так любила носити Керрі Бредшоу у серіалі "Секс і місто". Так, український бренд Kaсhorovska Atelier представили коричневі пари на невеликому підборі з перехресними перемичками на щодень – носіть їх із брючними костюмами розслабленого крою, шкіряними речами, білими джинсами чи лаконічними сукнями за прикладом streetstyle-зірок. Тим часом, у колекції The Coat by Katya Silchenko з'явилися цукерково-рожеві босоніжки, в які просто неможливо не закохатися, а у Elena Burenina – чорні пари з ребристою перемичкою, які будуть круто грати на контрастах із білим смокінгом.

Реклама
The Coat by Katya Silchenko
Elena Burenina

Своє серце дизайнери віддали цього літа босоніжкам із усіляким декором, який хочеться розглядати годинами. Так, One by One запропонували білі пари з витонченими ланцюжками, Marsala прикрасили літні пари грайливим пір'ям, а My Twenty Five розмістили бутони троянд на замшевих босоніжках. Шанувальники мінімалізму оцінять класичні білі босоніжки на високому підборі, які є базовим взуттям у літньому сезоні, а дівчата, які віддають перевагу зручності та практичності, виберуть пари на стійкому підборі NANI в стилі Кейт Міддлтон. Тим часом, модниці, що полюють на невловимі босоніжки з колаборації Gia Couture x Pernille Teisbaek, можуть знайти гідну альтернативу в колекції української марки CIRCUL.

Marsala
One by One
Circul
Must Have
My Twenty Five
NANI

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.