До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніші сорочки на щодень

Сорочки, які раніше асоціювалися лише з діловим гардеробом, нині модний елемент повсякденних образів на всі випадки життя. Вибирайте моделі вільного крою, ніби зняті з чоловічого плеча, білі базові варіанти, які легко поєднувати з будь-якими речами, сорочки з патріотичними візерунками, укорочені варіанти, легкі бавовняні або лляні сорочки, в яких легко буде пережити спекотну погоду, а також моделі з квітчастими принтами, які поліпшуватимуть настрій. У колекціях українських дизайнерів ви знайдете десятки модних сорочок, що є основою літнього капсульного гардероба.

Через воєнний стан у нашій країні більшість українців намагаються заощаджувати свій бюджет і розподіляти кошти лише на потрібні речі. Унаслідок — модний вектор перемістився в бік практичних речей, які не вийдуть з моди та не набриднуть за кілька виходів. Бавовняні сорочки — "позасезонний та універсальний солдат" у літньому гардеробі. Візьміть на замітку маскулінні моделі, ніби на кілька розмірів більші — ви можете римувати їх з розслабленими штанами, створюючи невимушений образ, поєднувати із шовковими спідницями, накидати на плечі поверх топа або футболки, а також носити соло, якщо дає змогу довжина. Актуальні моделі ви знайдете в колекціях The COAT by Katya Silchenko, Litkovskaya, One by One, JUL.

Реклама

Освіжити свій літній гардероб і наповнити його яскравими барвами можна за допомогою сорочок з квітчастими візерунками. Найромантичнішу та найбажанішу модель ви знайдете в колекції KSENIASHNAIDER — сорочку вільного крою з короткими рукавами, на якій розцвіли польові квіти. Небанальний варіант літньої сорочки представила Bobkova — у колекції бренду з’явилася біла модель з авторським принтом, що віддзеркалює українські традиції. Придивіться до лляної сорочки ETNODIM, прикрашеної виноградними лозами, яку бренд присвятив модерній будівлі в центрі Києва, або до видовженої сорочки пастельного жовтого кольору Bevza, яку можна носить замість сукні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.