До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 пар туфель на стійких підборах, як у Кейт Міддлтон

Герцогиня Кембриджська колись була прихильницею вузьких джинсів, але в останні роки вона віддає перевагу більш діловому стилю. Тепер Кейт Міддлтон дедалі частіше можна побачити в сукнях-пальтах трапецієподібного крою, а також класичних штанах і блейзерах. Через те, що їй доводиться багато часу проводити на ногах, Міддлтон часто вибирає саме туфлі на стійких підборах. Днями вона відвідала семінар PACT у Лондоні, де зустрілася з волонтерами, які підтримують молодих батьків і допомагають у розв’язанні різних проблем. З цієї нагоди герцогиня вдягнула вкорочені чорні штани з трикотажним джемпером і приталеним картатим блейзером. Образ Кейт завершила замшевими чорними туфлями Gianvito Rossi на блокових підборах.

Кейт Міддлтон

Туфлі на масивних підборах — практична пара взуття на щодень. Щоб комфортно провести робочий день, вибирайте варіанти на середніх підборах зі зручною колодкою, наприклад, лаковані туфлі з пряжкою Sergio Rossi або шкіряну модель Nodaleto в стилі Мері Джейн. Vogue.ua зібрав 10 пар туфель на стійких підборах, надихнувшись образом Кейт Міддлтон.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.