До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лимонний — наймодніший відтінок цієї осені

Якщо цієї осені потрібно додати в гардероб лише один колір, радимо зупинити вибір на яскравому, але не неоновому відтінку лимонно-жовтого. Соковитий і насичений, він став одним з головних трендів у Versace, 3.1 Phillip Lim і Bottega Veneta в колекціях Pre-Fall 2020 року, і засвідчив свою популярність в осінньо-зимових показах Marc Jacobs, Miu Miu, Fendi, Coperni та інших брендів.

Versace, Pre-Fall 2020
3.1 Phillip Lim, Pre-Fall 2020
Bottega Veneta, Pre-Fall 2020

Оптимістичний за власною природою, цей яскравий і водночас ніжний відтінок навряд чи належить до звичної базової гами осені, але цього сезону соковитий лимон лаконічно пробрався до всіх елементів гардероба: він забарвив мідіспідниці, які можна поєднувати з парою улюблених чобіт на масивній підошві й однотонною водолазкою, класичні двобортні піджаки й атласні штани. Радимо почати з лимонних прикрас і сумок, щоб урізноманітнити свої осінні образи й додати до них трохи так потрібного сонячного відтінку.

Реклама
Miu Miu
Eckhaus Latta
Marc Jacobs
Fendi
Coperni

Vogue.ua зібрав найкращі зразки лимонних відтінків для стильних осінніх образів.

<b>Лимонный предметка</b>

Текст: Madeline Fass

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.