До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пурпурова фуксія — головний колір цієї осені

Якщо в осінній пастельно-нюдовий гардероб хочеться додати кольору, на допомогу приходить модний відтінок Magenta Purple — один з головних кольорів осінньо-зимового сезону 2020/2021 за версією Pantone. Насичений, глибокий, по-справжньому королівський тон гарний не лише на оксамиті і шовку, а й на шкірі або вовні — у своїх колекціях це невпинно доводять дизайнери, а на вулицях модних столиць це підтверджують і streetstyle-зірки.

Magenta Purple

Плетені пуловери, вовняні жилети і берети, шовкові сукні з бахромою і шкіряні спідниці — одяг теплого винного відтінку має розкішний вигляд. Світ побачив цей колір завдяки вмілому симбіозу червоної і синьої кольорової палітри, а значить, особливо вдалим поєднанням для пурпурової фуксії стануть усі відтінки червоного — в макіяжі, як на показі Saint Laurent, або в аксесуарах і взутті, як у колекції Stella McCartney. Проте Magenta Purple добре впорається зі своїм завданням і в монообразах, інтригуючи і зачаровуючи оточуючих.

Реклама
Miu Miu
Akris
Stella McCartney
Saint Laurent

Streetstyle-активістки також взяли на озброєння цей колір і зробили пурпурову фуксію головним акцентом своїх образів, обрамляючи її нейтральними і універсальними осінніми відтінками — бежевим, світло-коричневим або навіть чорним. Особливо ефектний вигляд Magenta Purple має на аксесуарах — класичних шкіряних або твідових сумках. Одяг пурпурово-фіолетового кольору — довгостроковий вклад у гардероб, адже цей класичний відтінок, якому притаманна індивідуальність, ще довго залишатиметься на вершині модного Олімпу.

<b>purple street</b>
Пурпурный цвет стритстайл фото примеры осень 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.