До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легінси — головний елемент ефектних образів цього сезону

Здається, 2022 рік підписав перемир’я з найскладнішою версією одягу, щоб показати — є життя й поза нормкором. Тож легінси, які вже тріумфували в попередніх сезонах, повертаються. Зірка вуличної моди Каміль Шар’єр носила чорні легінси з характерним блиском у поєднанні зі шкіряною мотокурткою. Цей варіант чудово поєднується і з в’язаними речами, як-от масивний білий джемпер і тренч у тон. У жовтні минулого року Емма Чемберлен одягла легінси зі шкіряним ефектом для створення total black образу. Що стосується взуття, то тут є спільний знаменник: найкраще поєднувати ці легінси з високими чоботами.

Реклама

На подіумі такі бренди, як Junya Watanabe та Saint Laurent, вибрали базовий одяг у своїх осінніх колекціях, щоб сублімувати найтемніші образи. Якщо французький дім прагнув до вишуканого стилю, що повторює силует минулого, то японська фірма вибирає дещо роковий бік у поєднанні з джинсовими куртками з ефектом потертості та готичним макіяжем.

Saint Laurent
Saint Laurent

Junya Watanabe
Junya Watanabe

Крім одягу з ефектом шкіри, ще одним варіантом, який належить до цього тренду у 2022 році, є легінси з вініловим ефектом. З одного боку, Vaquera пропонує вдягати лакові топи й легінси під футболки та сукні. З іншого — немає жодного образу від Versace, що не містив би цьогоріч подібного одягу. Моделі носили його з усім: сукнями з корсетом, ансамблями в тонку смужку, твідовими мініспідницями та футболками.

Vaquera
Vaquera

Versace
Versace

Віддана дизайну Донателли Версаче, К’яра Ферраньї є однією з тих, кого ми бачили в Instagram у вінілових легінсах від італійського дому. Звісно, у фіолетовому кольорі й у поєднанні з дуже високими підборами на платформі. Анна Делло Руссо — ще одна з італійок, які носили total look від Versace, включно з легінсами. Інші зірки вуличної моди також вподобали універсальність цього одягу. Серед них Тора Валдімарс, що додала легінси до колекції Rotate, бренду, яким керує разом з Жанетт Медсен.

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.