До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити мереживні сукні цього літа

Цього літа романтичне й провокаційне мереживо знову повернулося в колекції брендів. Дизайнери згадали про свої улюблені мереживні сукні, пропонуючи в нинішньому сезоні нові небанальні інтерпретації цього тренду. Серед найбажаніших образів — сукні з драматичного чорного мережива для вечірніх виходів, біле ажурне плетіння на легких тканинах і різнобарвні моделі з найтоншого матеріалу. Vogue.ua зібрав найкращі мереживні сукні цього літа й показав, як їх носять streetstyle-зірки в повсякденному житті.

Jonathan Simkhai
Чорні

Сукні із чорного мережива завжди мають елегантний, зухвалий і вишуканий вигляд. Цього літа дизайнери пропонують не соромитися й вибирати провокаційні ажурні варіанти для вечірніх виходів. Для найсміливіших модниць Dolce & Gabbana показали відкриту напівпрозору сукню з найніжнішої сітки з квітчастими аплікаціями, Loewe зробили ставку на драматичний варіант сорочкового крою, а Valentino продемонстрували, як носити ажурну чорну сукню з базовою білою сорочкою й сандалями.

Реклама
Valentino
Dolce & Gabbana
Loewe

<b>black lace</b>

Білі

Біле мереживо неминуче привертає увагу своєю ніжністю й невагомістю в літній сезон. Крім того, такі сукні можна з легкістю вдягати в повсякденному міському дрес-коді без спеціального приводу — нехай свято буде щодня. Цього літа Self-Portrait продемонстрували бавовняні образи з мереживними елементами, Simone Rocha розшили подоли суконь-сорочок оздобленням з мережива, а Tory Burch спокушають романтичними максісукнями, виготовленими технікою печворк з ажурними деталями. Доповнити такі сукні можна світлими кедами, сандалями на пласкому ходу або босоніжками з тонкими ремінцями.

белое платье 2020Self-Portrait
Simone Rocha
Tory Burch

<b>white lace</b>

Барвисті

Для дівчат, які люблять всілякі експерименти, дизайнери підготували цього сезону весна-літо 2020 особливий сюрприз — мереживні сукні найрізноманітніших відтінків: від пастельної кольорової палітри до неонової гами. Так, Preen by Thornton Bregazzi оспівали лавандовий відтінок, продемонструвавши жіночну ажурну сукню зі шлярками у вікторіанському стилі, Christopher Kane показали яскраве поєднання лимонного й чорного мережива з блискучими ґудзиками, а Self-Portrait зробили ставку на ажурну сукню-сітку для курортних вечорів.

Preen by Thornton Bregazzi
Christopher Kane
Self-Portrait

<b>color lace</b>

Vogue.ua зібрав 20 варіантів мереживних суконь і показав, як їх носять streetstyle-зірки цього літа — від драматичних чорних образів до зворушливих кремових суконь з ажурної тканини.

<b>LACE STREET</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.