До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колорблок — найяскравіший тренд цього сезону

Неонові блейзери й бермуди, яскраві мініспідниці й комбінезони, блузи та анораки — тренд на барвисті образи знову заполонив модні подіуми. Навесні звичну бежево-коричневу гаму краще відкласти, адже яскраві комбінації точно пануватимуть у новому сезоні. Vogue.ua зібрав найстильніші колорблок-образи в колекціях весна-літо 2022.

Tom Ford, весна-літо 2022
Paul Smith, весна-літо 2022

Якщо минулої весни насичений зелений був беззаперечним лідером, то в прийдешньому сезоні дизайнери змістили акцент на всі відтінки помаранчевого. Морквяного кольору штани, як у Paul Smith, шовкові шорти, як у Valentino, кроп-топи, як у Nina Ricci, або лонгсліви, як у Versace, найефектніший вигляд матимуть у тандемі з припорошено-рожевим, бірюзовим або блакитним.

Реклама
Valentino, весна-літо 2022
Roland Mouret, весна-літо 2022

Не менш ефектним будуть різноманітні поєднання з фіолетовим. Ніжний ліловий ліпше римувати з таким самим ніжним м’ятно-зеленим, як, наприклад, у Roland Mouret, а насичений бузковий чудово подружитися із жовтим, як у колекції Valentino, або салатовим, як у Versace. У такому разі додавати кольори краще за допомогою аксесуарів, як-от мінісумки, брошки або протисонцеві окуляри.

Versace, весна-літо 2022
Nina Ricci, весна-літо 2022
Stella McCartney, весна-літо 2022
Sandro, весна-літо 2022

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.