До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: светри на блискавці

У цьому сезоні "лижний" светр на блискавці перестав бути елементом лише спортивного стилю. Услід за модними подіумами, де свої варіанти продемонстрували Isabel Marant, Jacquemus, Proenza Schouler, додати актуальні джемпери у свої гардероби зважилися і модниці. Vogue.ua зібрав найкращі образи Instagram-інфлюенсеров і зірок streetstyle-хронік.

Через тривалий карантин поїздки в гори найімовірніше доведеться відкласти, але це зовсім не привід не вибрати светр з блискавкою на комірі для міського образу. Так, модниці пропонують комбінувати його з популярними знову легінсами, джоггерами і "бананами". Не менш ефектними будуть поєднання зі шкіряними штаньми, спідницями-олівець і сукнями зі струмуючих тканин.

Реклама

Такі светри приваблюють своєю, неочевидною на перший погляд, універсальністю — вони наче зійшли з полиць вінтажної крамниці, добре римуються з усіма голосними хітами сезону осінь-зима 2020/2021. В особливій пошані у модниць — джемпери грубого плетіння світлих відтінків, як у Жанетт Медсен, Матильди Джерф, Соні Діллон і Емми Роуз. Додати образу шику допоможуть прикраси — багатошарові композиції з золотих підвісок і кілець приваблюють свіжим і лаконічним виглядом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.