До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: вовняний кардиган – хіт цієї зими

Турбулентні для моди часи і тривалий карантин змусили нас з особливою любов'ю ставитися до ошатного вбрання. Цієї зими на чолі трендів сезону опинилися вовняні кардигани: всипані блискучими каменями, принтовані, з бахромою і незвичайними гудзиками. Укорочені, в стилі 90-х, вони заполонили стрічки соціальних мереж і стали головною надихаючою альтернативою светрам грубого плетіння. Vogue.ua зібрав найкращі образи Instagram-інфлюенсерів у цих трендових кардиганах.

Мабуть, головною прихильницею яскравих і незвичайних кардиганів варто вважати Емілі Сіндлев. У гардеробі модниці можна знайти стильну модель від Gucci, прикрашену вишневим принтом, що швидко стала бестселером бренду, а також яскраво-червоний кардиган з ошатними гудзиками і об'ємними рукавами від Alessandra Rich. Стилізувати їх стиліст із Данії пропонує з не менш ефектними пастельними палаццо або брюками з металізованої шкіри. Укорочені кардигани базових відтінків також залишаються актуальними — до свого гардеробу їх додали Жанетт Медсен, Анук Ів, Айлін Кеніг і Лаура Бітллок.

Реклама

Ще один колірний тренд, здатний прикрасити будь-який образ, — небесно-блакитний, про який ми розповідали раніше. Стильно поєднати дві тенденції в одному вбранні вдалося Бруне Різк, яка доповнила лук об'ємним пуховиком кольору морської хвилі.

Vogue.ua зібрав 10 стильних кардиганів для яскравих зимових образів.

<b>шерстяные кардиганы предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.