До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Небесно-блакитний — головний відтінок цієї зими

Ця колірна тенденція зародилася на показах весняно-літніх колекцій 2020: струмливі сукні, легкі топи та спідниці нагадували про морський бриз і безкрає чисте небо. Однак небесно-блакитний не пішов з модних радарів і надійно закріпився в топі тенденцій сезону осінь-зима 2020/2021 — саме тоді, коли зв’язок з природою став ще міцнішим. Якщо звична темна гама зимового гардероба вже набридла, додати барв радимо саме за допомогою небесно-блакитного відтінку — легкого, невагомого й потрібного, як ковток свіжого повітря.

Area
Vera Wang
Longchamp

У зимовий період не варто ховати на далеку полицю улюблену сукню — особливо такого ефектного відтінку — адже і в холодну пору року з нею можна створити стильні образи: наприклад, скомбінувати мінісукню небесного кольору з білими ботильйони, контрастною чорною сумкою й чокером, як на показі Area, обіграти сукню довжини міді високими чоботами відтінку пурпурової фуксії, як у Longchamp, чи залишити блакитному кольору право бути головною зіркою всього образу, створюючи монохромні луки, як на шоу Richard Malone, Emilia Wickstead, Rochas, Prabal Gurung, Tom Ford і Salvatore Ferragamo.

Реклама
Richard Malone
Tom Ford
Louis Vuitton
Prabal Gurung

Колірна палітра, яку пропонують ​​дизайнери, надзвичайно різноманітна — від менш насичених до глибоких і соковитих відтінків. І якщо вдягатися в блакитний з голови до ніг занадто ризиковано, рекомендуємо додавати до образу тільки кілька яскравих елементів: чи то сумка, чи то взуття, як у Richard Malone, або лаконічний укорочений бомбер, як у Louis Vuitton. Для святковішого образу радимо звернути увагу на об’ємні сукні з органзи, як у колекціях Prabal Gurung і Vera Wang, і брючний костюм із чоловічого плеча, як у Rochas, — таке вбрання точно не залишить вас непоміченими.

Emilia Wickstead
Rochas
Salvatore Ferragamo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.