До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: бавовняні шорти-боксери

Мінішорти — великий тренд цього літа. Укорочені моделі й далі завойовують світ моди, а Instagram-зірки взялися за просування бавовняних варіантів у піжамному стилі, подібних до чоловічої білизни. Вільні й невагомі, шорти-боксери дедалі частіше можна побачити в стрічках соціальних мереж у тандемі з об’ємними сорочками, жакетами й навіть гумовими чобітьми. Vogue.ua розібрався, які шорти-боксери вибирають модниці цього сезону.

Комфорт і практичність — головні правила літнього гардероба. Бавовняні боксери — найкраще рішення не тільки для пляжного відпочинку, а й для міських образів: вся справа в стилізації. Надихнутися на нові модні експерименти можна в акаунті Марти Сіган. Вільні смугасті шорти модниця стилізує із жакетом з підкресленою лінією плечей, асиметричним топом і мініатюрною сумкою в анімалістичний принт. Феліція Ведінс також ставить на мікс різних принтів: яскраві бра й блуза зі струмливого шовку підіграють боксерам лимонного кольору.

Реклама

Розслаблений і ніжний образ допоможе зібрати комплект з бавовняних шортів-боксерів і вільної сорочки. Такий до власного гардероба вже додали Матильда Гелер, Перніль Тейсбек і Дебора Роза. Серед кольорів переважають ніжно-блакитний і білий, що відсилають до вже звичної домашньої уніформи, однак не варто забувати й про насиченіші варіанти, як у Марії Крагманн, — комплект з укороченої сорочки й шортів відтінку baby blue чудово згодиться для неспішних недільних прогулянок.

Vogue.ua зібрав 6 пар бавовняних шортів-боксерів для стильних літніх образів.

<b>хлопковые шорты-боксеры предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.